Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2f915a561755822942717051109f327e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suzanne Innes-Stubb paljasti ottaneensa oppia Jenni Haukion kirjasta: ”Se on auttanut minua paljon” – Uutisalue

Suzanne Innes-Stubb paljasti ottaneensa oppia Jenni Haukion kirjasta: ”Se on auttanut minua paljon”

Suzanne Innes-Stubb päättää, jättääkö päivätyönsä vasta kun saa lisää konkretiaa puolison roolista.

Tulevan presidentin, kokoomuksen Alexander Stubbin Britanniasta kotoisin oleva puoliso Suzanne Innes-Stubb ei ole vielä päättänyt, jättääkö hän päivätyönsä hissiyhtiö Koneen juristina. Hän sanoo kuitenkin haluavansa palvella Suomea ja suomalaisia presidentin puolisona.

– Jokainen presidentin puoliso tekee oman tyylinsä mukaisen roolin. Täytyy miettiä vielä, mitä minä haluaisin tehdä. Täytyy tietää enemmän, mitä siihen rooliin konkreettisesti kuuluu, ja sen jälkeen voin päättää, Innes-Stubb sanoi STT:lle vaalivalvojaisissa.

Puolison työskentelyä voisi ajatella haittaavan esimerkiksi presidentin arkeen kuuluvat käytännön järjestelyt, kuten turvahenkilöiden jatkuva läsnäolo. Innes-Stubb ei kuitenkaan usko, että se olisi ongelma.

Alexander Stubb ja Suzanne Innes-Stubb kättelivät presidentti Sauli Niinistöä ja tohtori Jenni Haukiota Linnan juhlissa vuonna 2018. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Nykyinen presidentin puoliso, tohtori Jenni Haukio on hänestä ollut hyvä esimerkki ja tehnyt hienoa työtä.

– Olen lukenut hänen kirjansa, ja se oli hyvä. Se on auttanut minua paljon.

Innes-Stubb tietää kuitenkin jo, että haluaisi presidentin puolison roolissa puhua erityisesti perheiden hyvinvoinnin puolesta.

– Haluaisin myös nähdä, miten voidaan tuoda ihmisiä yhteen musiikin ja urheilun kautta, ja myös syrjäytyneiden ihmisten kanssa työskentely kiinnostaa minua.

Presidentin valtiovierailuille Innes-Stubb aikoo joka tapauksessa osallistua, koska hänestä on iso kunnia edustaa Suomea ulkomailla.

Innes-Stubb kertoi, että hänen vanhempansa ovat jännittäneet koko illan ja ovat odottaneet tyttären soittoa.

Haluaisin myös nähdä, miten voidaan tuoda ihmisiä yhteen musiikin ja urheilun kautta, ja myös syrjäytyneiden ihmisten kanssa työskentely kiinnostaa minua

Stubbin kampanja on Innes-Stubbin mukaan ollut erittäin kiireinen kuluneella ja sitä edellisellä viikolla, mutta tunnelma on ollut positiivinen koko ajan. Hauskin tapaus hänestä oli, kun japanilainen toimittaja tuli Riihimäelle kampanjatilaisuuteen. Innes-Stubb on asunut vuoden Japanissa noin 30 vuotta sitten.

– Tämä toimittaja asui Japanissa samassa paikassa kuin minä silloin. En olisi odottanut, että japanilainen toimittaja tulisi seuraamaan kampanjaa Suomeen. Se oli hauskaa.

Source Link is.fi