Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6cd810642c26b07df30269b4bfd0cb29, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Taksin­kuljettaja ahdisteli 17-vuotiasta nuorta seksuaalisesti kesken ajomatkan – Uutisalue

Taksin­kuljettaja ahdisteli 17-vuotiasta nuorta seksuaalisesti kesken ajomatkan

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi 48-vuotiaan taksinkuljettajan asiakkaansa seksuaalisesta ahdistelusta 50 päiväsakkoon. Se teki miehen tuloilla 300 euroa.

Rikos tapahtui Espoossa viime vuoden toukokuussa.

Ystävänsä syntymäpäiväjuhlilta tullut 17-vuotias nuori meni taksin etupenkille. Kuljettaja kehui nuorta kauniiksi. Taksimies laittoi käden asiakkaansa reidelle, jossa se pysyi lähes koko taksimatkan ajan. Mies liikutteli kättään, ja se kävi lähellä uhrin intiimialueita.

Mies olisi halunnut nuoren luokse yökylään. Taksimies kehotti nuorta olemaan myös yhteydessä, jos tämä haluaisi jotain.

Asiakas pyysi kuljettajaa ottamaan käden pois reideltä. Mies ei reagoinut pyyntöön mitenkään, nuori oli paniikissa.

Asiakas oli ahdistelusta viesteillä yhteydessä yhteen ystäväänsä. Lopulta ystävä soitti videopuhelun, jolloin kuski otti kätensä pois asiakkaan reideltä.

Noin vartin ajomatkan jälkeen taksi saapui nuoren ystävän luokse. Nuori juoksi pois taksista, ja hän oli hysteerinen. Vuosi tapahtuneen jälkeenkin nuorta pelottaa, jos hän joutuu yksin autoon tai taksiin.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus piti nuoren kertomuksia luotettavina. Sen sijaan taksikuljettajan väitteitä se piti epätodennäköisenä.

Taksikuskin väitteen mukaan nuori suuttui siitä, ettei taksiin saanut ottaa omia juomia. Taksikuljettajan mukaan nuori olisi pahoittanut mielensä myös siitä, kun tämä ei saanut koskea auton soittimeen ja soittaa omaa musiikkia.

Käräjäoikeuden torstaina antama tuomio ei ole lainvoimainen.

Source Link is.fi