Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_932c6c5730462b8e9fc110ff3bc84ae8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tältä näyttää juhannuksen sää: Varaudu sateeseen – Uutisalue

Tältä näyttää juhannuksen sää: Varaudu sateeseen

Keskikesän juhla lähestyy kovaa vauhtia, mutta meteorologin päivittäisennuste ei vielä yllä juhannusperjantaihin asti. Kuukausiennusteen mukaan juhannusviikko on keskimääräistä sateisempi.

– Koko viikon keskilämpötila on ajankohdan keskiarvon tasolla tai ehkä pikkuisen viileämpi. On täysin mahdollista, että viikon sisällä tulee yksi tosi viileä ja toinen tosi lämmin jakso ja ne tasapainottavat toisiaan, Forecan meteorologi Joanna Rinne kuvailee.

Juhannuksena päivälämpötilat ovat keskimäärin etelässä ja idässä noin 20–22 asteen välillä. Maan keskiosasta Etelä-Lappiin asti lämpötilat liikkuvat keskimäärin 18–20 asteen välillä. Keski- ja Pohjois-Lapissa lämpötilat ovat vaihdelleet tuohon aikaan keskimäärin 16–18 asteen välillä.

Ihmisiä Hietaniemen uimarannalla Helsingissä kesällä 2017.

Rinteen mukaan kymmenen päivän ennusteessa juhannusviikon alku näyttää vaihtelevalta ja epävakaiselta.

– Siellä on ajoittain aurinkoa ja ajoittain kuuroja. On iltapäiväkuuroja, mutta kuitenkin aurinkoista, Rinne sanoo.

Lämpötilat vaihtelevat päiväkohtaisesti: sateisina päivinä on viileämpää ja aurinkoisina lämpimämpää.

– Yleisilme ensi viikosta juhannusviikon maanantaihin lämpötilojen suhteen on se, että etelässä ollaan parinkympin tienoilla, maan keskiosassa ollaan vajaassa parissakympissä ja Lapissa 15 asteen tuntumassa.

Source Link is.fi