Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_de6dfaf7d3de8489d8f1207f684bbcda, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Teuvo Hakkarainen avautui Seiskalle eurovaalisotkusta – Uutisalue

Teuvo Hakkarainen avautui Seiskalle eurovaalisotkusta

Teuvo Hakkarainen on ollut viime aikoina toistuvasti lehtien otsikoissa epäimartelevassa valossa. Hakkarainen uskoo, että hänet aiotaan savustaa ulos, kirjoittaa Seiska.

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen (ps) sanoo Seiskalle, että viime viikot ovat olleet hänelle raskaita, koska hän on ollut jatkuvasti otsikoissa.

Toden totta.

Helmikuussa Hakkarainen julkaisi tiedotteen, jossa hän ilmoitti lähtevänsä ehdolle kesäkuun eurovaaleissa. Vaan ei lähtenyt.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Harri Vuorenpää tyrmäsi Hakkaraisen väitteet.

– Hän on itse lähettänyt tämmöisen tiedotteen ja tässä kohtaa voimme todeta, että Teuvo Hakkarainen ei tule olemaan meidän eurovaaliehdokkaana tulevissa vaaleissa. Hän on myös itse asiasta tietoinen, Vuorenpää kommentoi IS:lle.

Syytä päätökselle Vuorenpää ei suostunut avaamaan. Hän ilmoitti, että ne ovat puolueen sisäinen asia.

– Mikseivät he olisi voineet vaikka sanoa, että ”jää eläkkeelle”, niin sitten olisin jäänyt eläkkeelle, Hakkarainen sanoo Seiskalle.

Hakkarainen valittiin Euroopan parlamenttiin vuonna 2019. Hän sai vaaleissa runsaat 29 000 ääntä. Hakkaraisen mukaan päätös sulkea hänet eurovaalien ehdokaslistalta on hänelle itselleenkin mysteeri.

– Olen kysynyt sitä monesta suunnasta, mutta puoluehallituksen päätös on salainen. Minulle on vain sanottu syyksi puolueen vastainen toiminta, mutta kukaan ei ole kertonut minkälaista se toiminta on sitten ollut, Hakkarainen kertoo Seiskalle.

– En tiedä miksi minua yritetään savustaa ulos. Mielestäni puolue on selityksen velkaa minulle ja äänestäjilleni, Hakkarainan sanoo Seiskalle.

Sitten kuohui taas. IS paljasti poliisin selvittävän, onko Hakkarainen syyllistynyt rikokseen. IS:n tietojen mukaan poliisi selvittää Hakkaraisen tuloihin ja veroihin liittyviä epäselvyyksiä.

Poliisin selvitys ei tarkoita sitä, että Hakkarainen olisi syyllistynyt rikokseen.

Myöhemmin Hakkarainen kommentoi IS:lle, että selvitys koskee vuotta 2020, jolloin hän jumittui koronapandemian takia ulkomaille, eikä saanut täytettyä veroilmoitustaan. Sekä vuotta 2021.

Hakkarainen toteaa Seiskalle, että tapahtui hänen uralleen politiikassa mitä vain, hän aikoo jatkaa työelämässä jollain tapaa.

– Kyllä mä jotain rupean tekemään. Ties vaikka jäniksen paskoja alkaisin taaplata! Hakkarainen sanoo Seiskalle.

Source Link is.fi