Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6805d8b596d28cdc42a873d202fd9f04, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tuomo löysi tyttöystävän ja joutui ”rakkaudelliseen järjestelyyn” – nyt Tuomoa ei enää ole – Uutisalue

Tuomo löysi tyttöystävän ja joutui ”rakkaudelliseen järjestelyyn” – nyt Tuomoa ei enää ole

Tuomo Heinäaho keväällä vuonna 1991. Kuva: Tom-Kristian Heinäaho

Nuorina Tom-Kristian ja Tuomo julistivat Jumalan sanaa ovelta ovelle. Sitten toinen heistä tajusi olevansa homo, ja toinen rakastui vääränlaisena pidettyyn naiseen. Toisen yhteisö hylkäsi, toinen hylkäsi yhteisön. Nyt Tuomoa ei enää ole, mutta Tom-Kristian haluaa kertoa hänen tarinansa: – Hän pyysi minua kertomaan siitä, mitä hänelle on tapahtunut. Että ihmiset saisivat tietää, mitä tässä yhteisössä tapahtuu.

Jo lapsena Tom-Kristianille ja hänen veljelleen Tuomolle oli selvää, miten yhteisön jättänyttä kohdeltaisiin. Kun erotettu tai itse lähtenyt tulisi vastaan, katse käännettäisiin pois.

Kaikki tiesivät, keihin suhtautua näin, sillä erottamisista ilmoitettiin kokouksissa. Karttaminen olisi rakkautta lähtenyttä kohtaan. Hän alkaisi katua, tulisi ehkä takaisin.

Source Link is.fi