Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e2d0709224e67c3d7608290d1eb38e82, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tyrnävällä keskitytään suru­työhön kriisi­ryhmän avulla – Uutisalue

Tyrnävällä keskitytään suru­työhön kriisi­ryhmän avulla

Tyrnävän kunnassa on aloitettu moniammatillinen kriisityö maanantaina sattuneen onnettomuuden jälkeen. Onnettomuudessa sai surmansa yksivuotias lapsi.

Taaperoikäinen lapsi kuoli jäätyään henkilöauton alle omakotitalon pihapiirissä Tyrnävällä maanantai-iltapäivänä 15. elokuuta. Henkilöauton kuljettaja ja uhri olivat lähisukulaisia.

Poliisin mukaan onnettomuusauton kuski oli kokematon ja nuori. Hänellä oli ajokortti.

Tyrnävän seurakunta ei järjestä muistotilaisuutta tai hiljaista hetkeä kuolleen lapsen muistoksi kirkossa. Vs. kirkkoherra Ville Karppelinin mukaan kunnassa keskitytään nyt perheen tukemiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

– Kunta ja seurakunta ovat koonneet moniammatillisen kriisityöryhmän tukemaan surevia ihmisiä. Huomio on nyt tässä kriisityössä ja perheen tukemisessa, hän painottaa.

Source Link is.fi