Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3d5710d136977f923468b726455fa58b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Uutta tietoa 14-vuotiaan murhan yrityksestä Vantaalla – uhri on epäiltyjen ”entinen kaveri” – Uutisalue

Uutta tietoa 14-vuotiaan murhan yrityksestä Vantaalla – uhri on epäiltyjen ”entinen kaveri”

Poliisi kertoi aiemmin, että epäiltyjä on kolme. Nyt 14-vuotiasta ei epäillä enää rikoksesta.

14-vuotiaaseen poikaan kohdistuneesta murhan yrityksestä epäillyt 16- ja 17-vuotiaat pojat on vangittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Molemmat pojat vangittiin todennäköisin syin.

Aiemmin poliisi kertoi, että kolmas epäilty on 14-vuotias. Poliisin mukaan kolmatta, 14-vuotiasta poikaa ei enää epäillä murhan yrityksestä. Hän oli ollut epäiltyjen seurassa ennen tekoa, mutta oli poistunut paikalta eikä osallistunut millään tavalla väkivaltaan.

Rikoskomisario Lauri Rantalainen kertoo, että uhri on poliisin tietojen mukaan aiemmin ollut epäiltyjen kaveri. Poliisin tietoon on kuitenkin tullut, että viime aikoina uhrilla ja epäillyillä on ollut jonkinlaisia riitoja keskenään.

Rantalaisen mukaan teon motiivi ei kuitenkaan varsinaisesti ole selvinnyt.

– Ilmi tulleet erimielisyydet eivät ole missään suhteessa tähän käytettyyn väkivaltaan.

IS:n tietojen mukaan kumpikaan epäillyistä ei ole ollut oikeudessa syytettynä mistään rikoksesta.

Rantalainen sanoo, että epäillyt eivät ole mitenkään merkittävissä määrin entuudestaan tuttuja poliisille. Toista pojista on aiemmin epäilty pahoinpitely­rikoksesta, joka ei kuitenkaan ainakaan vielä ole edennyt oikeuden käsittelyyn.

Rantalaisen tietojen mukaan kyseinen asia ei liity mitenkään nyt tutkittavana olevaan murhan yritykseen.

Molemmilla epäillyillä on vakituinen osoite Vantaalla. He asuvat eri puolilla kaupunkia.

Poliisi kertoi maanantaina tutkivansa vakavaa väkivaltarikosta, joka on tapahtunut 7. lokakuuta lauantaina iltapäivällä Vantaan Päiväkummussa. Poliisin mukaan uhri, 14-vuotias poika, sai vakavia, teräaseella aiheutettuja ja sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Rantalaisen mukaan teko tapahtui pientaloalueella ulkona.

Poliisin partio sai hätäkeskuksen kautta tehtävän tapahtumapaikalle noin kello 16.45. Ilmoituksen mukaan nuorta poikaa oli puukotettu.

Paikalla päällä partio aloitti välittömästi ensiavun antamisen uhrille. Paikalle saapui pian myös ensihoidon yksikkö, ja uhri toimitettiin sairaalaan hoidettavaksi.

Poliisin mukaan uhrin pelastamisessa suuressa roolissa ovat sivullinen henkilö ja paikalle ensimmäisenä tullut poliisipartio.

Source Link is.fi