Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_832cea52dbb31616f6171b7ce374ab31, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Uutta tietoa Oulun tulipaloista – tällainen on epäilty – Uutisalue

Uutta tietoa Oulun tulipaloista – tällainen on epäilty

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tapauksiin liittyen.

Poliisi epäilee Oulun keskustassa ja Toppilan alueella olleita tulipaloja tahallaan sytytetyiksi. Poliisi on ottanut miehen kiinni epäiltynä teoista.

Maanantaina 26. helmikuuta syttyi kaksi erillistä tulipaloa Rantakadulla ja Aleksanterinkadulla. Lisäksi maanantain ja tiistain välisenä yönä Toppilassa sytytettiin aamuyöllä palamaan paperinkeräysastia ja rikottiin ikkunoita.

Epäilty tekijä on tällä hetkellä pidätettynä ja poliisi jatkaa tapausten tutkintaa. Mies on 30–40-vuotias ja hänellä kerrotaan olleen päällään farkut ja vihreä hupullinen toppatakki, jonka hupussa on karvareunus

Poliisi kaipaa silminnäkijöiden havaintoja. Vinkkejä kaivataan epäillyn miehen liikkeistä keskustan alueella maanantaina iltakahdeksan ja kymmenen välillä sekä Toppilan alueella kello kahden ja neljän välillä aamuyöllä.

Havainnot voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostitse vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Ensimmäinen tulipaloista syttyi Uuden Seurahuoneen viereisen rakennuksen yhteydessä olleessa roskakatoksessa hieman ennen kello yhdeksää maanantai-iltana. Pelastuslaitos tiedotti aiemmin, että palo uhkasi levitä samassa rakennuksessa sijaitseviin asuntoihin.

Seuraavaksi pelastuslaitos sai ilmoituksen toisesta roskalaatikkopalosta parin sadan metrin päässä. Palo sytytti myös viereisen rakennuksen seinän palamaan ja yksi henkilö hengitti palokaasuja. Ensihoito tarkisti hänen vointinsa.

Tiistain puolella aamuyöllä Toppilan kaupunginosassa syttyi vielä kolmas tulipalo.

Source Link is.fi