Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ed13994760ede1e1c1864842f7e7a86c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Valasrannan tanssi­lattioilla pyörähtää päivittäin jopa 1 500 lava­tanssi-intoilijaa – suora lähetys kesän ykkös­tansseista kello 20.00 – Uutisalue

Valasrannan tanssi­lattioilla pyörähtää päivittäin jopa 1 500 lava­tanssi-intoilijaa – suora lähetys kesän ykkös­tansseista kello 20.00

– Koronavuosien jälkeen täällä on itketty onnesta, kun ihmiset ovat päässeet jälleen tanssimaan, kertoo tanssileirin järjestäjä Niina Tammelin.

Hän on järjestänyt Yläneen Valasrannassa lavatansseihin keskittyvää tanssileiriä jo vuodesta 2001 alkaen. 10-päiväinen leiri koostuu päivisin järjestettävistä useista lavatanssitunneista ja perinteisistä lavatansseista.

  • ISTV pääsee kurkistamaan, miltä kesäisen tanssileirin tunnelmat näyttävät ja millainen on meno yhdellä Suomen vauhdikkaimmista tanssilavoista. ISTV:n suora lähetys Valasrannan Yläneeltä pyörähtää käyntiin tiistaina kello 20.00.

Osallistujia tapahtumaan on monenlaisia; osa ottaa osaa vain yksittäisille tanssitunneille, osa viihtyy leirillä koko 10 päivää. Jotkut taas saapuvat paikalle vain iltaisin nauttimaan lavatanssien tunnelmasta ja liveorkesterista.

Tammelinin mukaan leirille osallistuu päivittäin yhteensä jopa 1 500 ihmistä. Hän on iloisesti yllättynyt, että kahden koronavuoden jälkeen ihmiset ovat löytäneet askeleensa takaisin tanssileirille ja -lavoille.

– Perjantain ensimmäisellä tanssitunnilla oli vain viisi osallistujaa vähemmän kuin vuonna 2019. Ihmiset ovat todella iloisia, että ovat päässeet taas tanssimaan. En muista yhtäkään leiriä, jolla olisi ollut näin hyvä fiilis kuin tänä vuonna!

Valasrannan tanssileiri alkoi perjantaina ja jatkuu heinäkuun loppuun asti.

Source Link is.fi