Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a0d8e83880e2c72f781d064ddf496161, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
VR:n ongelmat saivat jatkoa – lippujen ostaminen ei onnistunut tiistai­aamuna – Uutisalue

VR:n ongelmat saivat jatkoa – lippujen ostaminen ei onnistunut tiistai­aamuna

VR:n lippupalvelussa ollut vika esti junalippujen ostamisen tiistaiaamuna. Ongelma koski VR:n kaikkia myyntikanavia. Junalipun ostaminen ei onnistunut mobiilisovelluksessa, verkkosivuilla, lippuautomaateilla tai R-kioskeilla. Viasta raportoivat useat Ilta-Sanomien lukijat.

VR:n mukaan aamulla havaittu vika on nyt korjaantunut.

– Ongelma on korjattu ja kanavat alkavat toipumaan. Lippujen ostaminen pitäisi olla nyt taas mahdollista, viestintäpäällikkö Merja Tuunanen kertoo.

Tuunasen mukaan vika kesti noin 2–3 tunnin ajan.

Ilta-Sanomien toimittaja Jenna Lahti matkusti tiistaiaamuna Tampereelta Helsinkiin. Konduktöörit vahvistivat Lahdelle, ettei lippuja tarkasteta vian takia matkustajilta matkan aikana. Lahden mukaan konduktöörien lukulaitteet eivätkä myöskään toimineet.

Kotimaan rautatieliikenne on ollut sekaisin juhannuksen jälkeen, kun pitkittyneet ratatyöt viivyttivät liikennettä ympäri Suomen.

VR:n useat junat viivästyivät merkittävästi aikataulusta sunnuntaina ja maanantaina. Myöhästymisien lisäksi junia korvattiin busseilla Tampereen ja Toijalan välillä.

VR on tiedottanut myöhästymisistä junissa myös tänä aamuna muun muassa tietojärjestelmävian takia.

Lue lisää: VR:n kaukoliikennejohtaja pahoittelee juhannuksen junakaaosta Ylellä

Myös pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteessä ilmeni ongelmia tiistaiaamuna. Lähijunia A, I ja P jouduttiin harventamaan ja perumaan aamulla tietoliikennevian takia. Vian arvioitiin korjaantuvan aamulla kello yhdeksään mennessä.

Source Link is.fi