Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_869fcf96c86a66c2228aaae370d0f53e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yksi asia vaaleissa herkisti Ben Zyskowiczin – Uutisalue

Yksi asia vaaleissa herkisti Ben Zyskowiczin

Zyskowicz uskoo, että presidenttikisaan liittyvä mahdollinen loanheitto on nähty lähinnä sosiaalisen median kanavilla.

Pikku-Finlandiassa Alexander Stubbin (kok) vaalivalvojaisissa oli paikalla kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz. Hän analysoi tämän vuoden presidentinvaaleja IS:n ja HS:n vaalilähetyksessä.

– Tämähän on ollut hirvittävän hyvähenkinen (presidentinvaali), ehdokkaat ja jopa tukijoukot valtaosin ovat kohdelleet eri ehdokkaita hyvin kunnioittavasti ja arvostavasti, tilanne on ollut todella hyvä.

Hän muisteli takavuosien presidenttikisoja ja nosti esille erityisesti ex-presidentti Tarja Halosen ja Esko Ahon (kesk) välisen vaalikamppailun esimerkkinä kisasta, jossa kiihkeimmät tukijat ovat ampuneet yli.

Nyt käytyjen presidentinvaalien yhteydessä Zyskowiczin mukaan on nähty vain yksittäisten kannattajien yliampuvia reaktioita lähinnä sosiaalisen median puolella.

– Varsinkin ehdokkaiden keskinäinen arvostus ja kunnioitus molemmilla kierroksilla ollut hienoa luokkaa, Zyskowicz luonnehti.

Hän myös kehui valitsijayhdistyksen Pekka Haavistoa (vihr) siitä, että tämä teki vaalien loppuvaiheessa hyvän loppukirin.

Zyskowicz kertoi, ettei häntä ole koskaan pyydetty presidenttiehdokkaaksi, eikä hänellä siihen olisi ollut mahdollisuuttakaan, koska hän ei ole syntyperäinen suomalainen.

Source Link is.fi