Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cfb3b309b69010800188eacb6c6a8d8a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Alakouluikäinen poika kuoli onnettomuudessa Hollolassa – Uutisalue

Alakouluikäinen poika kuoli onnettomuudessa Hollolassa

Toinen alle 15-vuotias poika loukkaantui vakavasti, kun henkilöauto törmäsi kahteen poikaan ja minicrosspyörään.

Alakouluikäinen lapsi kuoli Hollolassa Miekkiöntiellä vakavassa liikenneonnettomuudessa maanantaina. Onnettomuus tapahtui maanantaina kello 16–16.30.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Vornanen kertoo, että alakouluikäinen lapsi menehtyi sairaalassa törmäyksessä saamiinsa vammoihin. Sen tarkemmin hän ei uhrin ikää paljasta.

Poliisi kertoo, että onnettomuudessa henkilöauto törmäsi tien laitaan pysähtyneeseen motocross-pyörään ja kahteen alle 15-vuotiaaseen poikaan.

Toinen poika loukkaantui vakavasti. Loukkaantunut oli poliisin tietojen mukaan ainakin tiistaina sairaalahoidossa. Vornanen ei kommentoi loukkaantuneen ikää tarkemmin.

Pojat olivat liikkeellä niin sanotulla minicross-pyörällä, jolla lapset saavat ajaa.

Vornanen sanoo, että henkilöautoa kuljetti nuorehko, mutta täysi-ikäinen päijäthämäläinen mies. Tällä hetkellä poliisi epäilee kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja kuolemantuottamuksesta. Poliisi ei epäile, että henkilöauton kuljettaja olisi ajanut ylinopeutta.

– Totta kai sitäkin tutkitaan, mutta tällä hetkellä mikään ei viittaa siihen.

Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan.

Vornanen kertoo, että henkilöauton kuljettajan alustavan kuulemisen perusteella onnettomuus tapahtui, kun kuljettaja oli häikäistynyt kaarteessa laskevasta auringosta.

– Asiat ovat tapahtuneet nopeasti, eikä hän ole havainnut poikia. Hän oli havahtunut vasta törmäykseen. Tällainen alustava tieto on.

Hämeen poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja onnettomuudesta sähköpostitse osoitteeseen perustutkinta.ph.hame@poliisi.fi.

Source Link is.fi