Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e2c80780731360323bf9d34dade54093, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Bussi ajoi pikaratikan eteen Helsingissä – kaksi loukkaantui – Uutisalue

Bussi ajoi pikaratikan eteen Helsingissä – kaksi loukkaantui

Kukaan ei tarvinnut jatkohoitoa. Onnettomuus vaikuttaa pikaratikan reittiin aamupäivän aikana.

Pikaraitiovaunu 15 kulkee Pitäjänmäen kaupunginosan halki.

Pikaratikka 15 aloitti liikennöintinsä Helsingissä ja Espoossa viime syksynä. Arkistokuva Helsingin Pitäjänmäestä lokakuussa 2023. Kuva: Vesa Marttinen / Yle

Bussi kolaroi raitiovaunun kanssa Helsingin Etelä-Haagassa Eliel Saarisen tiellä hieman ennen kello yhdeksää aamulla, tiedottaa poliisi.

Linja-auton kuljettaja ja yksi matkustaja loukkaantuivat lievästi.

– Vain parille henkilölle tuli lieviä vammoja, mutta kukaan ei ole lähtenyt jatkohoitoon, kertoo päivystävä palomestari Kari Ursin.

Ursinin mukaan bussissa oli päälle 50 henkeä ja ratikassa noin parikymmentä.

Linja-auto tuli pikaratikan eteen risteysalueella

Alustavien tietojen mukaan linja-auton kuljettaja oli yrittänyt käännöstä Vihdintielle ja ajanut lännestä tulleen pikaratikan eteen, tiedotteessa kerrotaan.

Onnettomuus vaikuttaa raitiolinja 15 reittiin aamupäivän aikana. Vaikutuksista liikenteeseen tiedottaa tarkemmin Helsingin seudun liikenne.

– Pikaratikka on edelleen pois kiskoiltaan, niin liikennelaitos siirtää sitä takaisin omille jäljilleen ja sen jälkeen pikaratikka viedään takaisin varikolle, Ursin kertoo.

Source Link yle.fi