Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b0821b78ce4424a6c43b94a5f900df86, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
HAAPALA-TV:ssä esiintyneet Purra ja Essayah pelkäävät Fortumin tukirahojen valumista Saksaan – ”Ei siinä rahassa ole korvamerkintää” – Uutisalue

HAAPALA-TV:ssä esiintyneet Purra ja Essayah pelkäävät Fortumin tukirahojen valumista Saksaan – ”Ei siinä rahassa ole korvamerkintää”

HAAPALA-TV:n syksyn ensimmäiset vieraat olivat tiistaina perussuomalaisten Riikka Purra ja kristillisdemokraattien Sari Essayah.

Syksystä ja talvesta on tulossa poikkeuksellisen haastavaa aikaa poliittisesti. Mustia pilviä on kaikkialla, minne katse kääntyy.

– Hallituksen naisjohtoviisikko on ollut paljon esillä mutta mielenkiintoista kuulla, millä silmällä opposition naiskaksikko tilannetta seuraa, HAAPALA-TV:n vetäjä, politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala sanoo.

– Mikä on Purran ja Essayahin käsitys hallituksen työstä ja pääministeri Sanna Marinin asemasta ja toimista, kun syksy käynnistyy?

– Fortumin ja Uniperin tilannetta ei voi sivuuttaa.

Energia on päivänpolttava asia.

– Sähkön hinta nousee niin korkealle ja inflaatio vaivaa, että nousevatko kansalaiset barrikadeille? Tätä täytyy kysyä, mikä on puheenjohtajien näkemys, Haapala sanoo.

HAAPALA-TV:n ajankohta muuttuu syksyllä. Ohjelma alkaa tästä syksystä lähtien tulla muulloinkin kuin torstaisin kello 17 jälkeen. Kyseessä on poliittinen suora ajankohtaisohjelma, jonka tallenne on katsottavissa Ilta-Sanomin verkkosivuilta.

Source Link is.fi