Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_da550937137b2eed7a391605d9549478, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Helsingin kattojen ylle piirtyi aamulla värikäs optinen ilmiö – Uutisalue

Helsingin kattojen ylle piirtyi aamulla värikäs optinen ilmiö

Keskiviikkoaamuna Helsingin taivaanrannassa nähtiin värikäs optinen ilmiö kun aamuauringon ensimmäiset säteet saivat kaupungin kattojen yläpuolelle syntymään näyttävän pystysateenkaaren.

Spektrin väreissä loistanut valoilmiö tallentui Ilta-Sanomien lukijan ottamaan valokuvaan, jossa sateenkaari näyttää, kuvakulmasta johtuen, saavan alkunsa Helsingin Kampin kaupunginosassa sijaitsevan Autotalon katolta – Mercedes-Benzin ikonisen kolmisakaraisen tähden päältä.

Sateenkaaret ovat ilmakehän huomatuimpia valoilmiöitä ja niihin on vuosien saatossa liitetty useita uskomuksia. Niistä oletettavasti tunnetuimmassa sateenkaaren päässä voi odottaa aarre löytäjäänsä.

Ilta-Sanomien tiedossa ei ole, että kukaan onnekas olisi löytänyt keskiviikkona aarretta, kuten premium-autoa tai mitään muutakaan, sateenkaaren syntysijoilta Helsingin lähistöllä.

Source Link is.fi