Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_266a64655fdb9a3fe436d0ddc8f185f3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hoitajien työriidan sovittelu keskeytettiin viikon­lopuksi – Uutisalue

Hoitajien työriidan sovittelu keskeytettiin viikon­lopuksi

Hoitajien työriidan sovittelu on keskeytetty tältä päivältä. Valtakunnansovittelija kertoi Twitterissä, ettei sovittelua myöskään jatketa viikonloppuna, vaan osapuolet kokoontuvat Bulevardilla seuraavan kerran tiistaina mietintätauon jälkeen.

Hoitajajärjestöjen Tehyn ja Superin sekä Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n edustajat ovat tällä viikolla neuvotelleet joka päivä valtakunnansovittelijan toimistolla.

Valtakunnansovittelija Anu Sajavaara kertoi STT:lle perjantaina puoliltapäivin, että neuvotteluissa mukana olevat ovat sopineet, ettei niiden sisältöä kommentoida. Hän korosti, etteivät neuvottelut ole katkenneet, vaan niitä jatketaan kello 15:n jälkeen tiistaina.

Sajavaara ei myöskään kommentoinut tarkemmin tauon syytä.

– Tässä tehdään töitä kuitenkin koko viikonlopun ajan ja asioita edistetään sitä kautta. Mutta tämä vaatii nyt semmoisia mietiskelyjä puolin ja toisin, millä tavalla edetään, Sajavaara sanoi.

Julkisen alan hoitajat ovat olleet vailla työehtosopimusta maaliskuun alusta asti. Neuvottelujen vauhdittamiseksi Tehy valmistelee joukkoirtisanoutumisia erikoissairaanhoidossa ja Super kotihoidossa.

Source Link is.fi