Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f9d82dc57cc8e3ff1cfab756c4935713, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Huijausviestejä lähetetty TVT Asuntojen nimissä – Uutisalue

Huijausviestejä lähetetty TVT Asuntojen nimissä

Viestien tarkoitus on saada vastaanottaja maksamaan vuokra väärälle tilille. Viesti ei ole TVT:n lähettämä, eikä siinä kerrottu tilinumero ole TVT Asuntojen.

TVT Asuntojen toimipiste Turussa. Näyteikkunassa teksti "Yli 10000 vuokrakotia Turussa."

TVT Asuntojen toimipiste Turussa. Arkistokuva. Kuva: Christa Mäkinen / Yle

Vuokra-asuntoja välittävän TVT:n nimissä on lähetetty huijausviestejä, joiden tarkoituksena on saada vastaanottaja maksamaan vuokra väärälle tilille. Viesti ei ole TVT:n lähettämä, eikä siinä kerrottu tilinumero ole TVT Asuntojen.

Asukkaita, jotka ovat maksaneet vuokransa huijausviestissä mainitulle tilille pyydetään ilmoittamaan asiasta TVT:lle: vuokravalvonta@tvt.fi tai puhelimitse 02 262 4222. Heidän pitää tehdä välittömästi rikosilmoitus ja lisäksi petosperusteinen maksunpalautuspyyntö omaan pankkiin, jottei rahoja ehditä siirtää eteenpäin toiselle tilille.

TVT on toimittanut tämän vuoden vuokranmaksutiedot asukkaille postitse viime vuoden puolella. Asukkaat voivat tarkistaa vuokransa ja muiden maksujensa tilanteen asukassivuilta tai vuokravalvonnasta: vuokravalvonta@tvt.fi tai p. 02 262 4222.

Asukkaita pyydetään seuraamaan viestintää TVT Asuntojen verkkosivuilta: Ajankohtaista- TVT Asunnot | TVT Asunnot (siirryt toiseen palveluun)

Source Link yle.fi