Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f69a8cf50fc05573ab9520aba046e3e6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ilta-Sanomien uusi palvelu julki – IS Extra on kaikkea tätä – Uutisalue

Ilta-Sanomien uusi palvelu julki – IS Extra on kaikkea tätä

Haluatko ymmärtää vielä paremmin, mitä maailmassa tapahtuu? Etsitkö arkeesi helpotusta ja vaivattomia keinoja säästää rahaa? Kaipaatko hyödyllistä ajanvietettä? IS Extran valikoidut artikkelit tarjoavat kaiken tämän helposti.

Ilta-Sanomat julkaisi tänään uuden IS Extra -palvelun, joka tarjoaa lisää luettavaa IS:n laajan ja monipuolisen ilmaissisällön rinnalle. Palvelu kertoo ajankohtaisten tapahtumien, ilmiöiden ja ihmisten taustat ja tarjoaa laadukasta tutkivaa journalismia.

IS Extran artikkeleista saa arkeen selvää hyötyä. Esittelemme joka viikko konkreettisia keinoja rahan säästämiseen ja arjen helpottamiseen.

Miten säästät ruokaostoksista? Miten saat oikeasti hyvää halvemmalla? Mitkä ovat parhaat vaihtoehdot, kun vertailet asuntolainaa, vakuutuksia tai sähkösopimuksia? Muun muassa näihin kysymyksiin IS Extra antaa neuvot.

IS Extra myös tarjoaa tutkittua asiantuntijatietoa terveydestä, hyvinvoinnista, ravitsemuksesta, ihmissuhteista ja seksistä.

Tilaaja saa luettavakseen myös runsaasti laatuviihdettä ja inspiroivaa ajanvietettä: juttuja viihdemaailman kulissien takaa, valikoituja rikostarinoita ja Ilta-Sanomien tunnetusti kovatasoisia historia-artikkeleita. Mukana on myös jättipaketti tietovisoja.

Extran sisältö on poikkeuksellisen runsas, sillä palvelussa on myös Me Naisten ja Urheilulehden parhaat artikkelit.

Tilaukseen kuuluu automaattisesti lukuoikeus Ilta-Sanomien, Ilta-Sanomien erikoislehtien ja TV-lehden digilehtiin. Erikoislehdistä mainittakoon muun muassa Ilta-Sanomien tunnetut historialehdet.

IS Extrassa julkaistaan uusia artikkeleita joka päivä. Extra-sisältö löytyy IS:n etusivulta sekä erillisestä osastosta, jonne kaikki maksullinen sisältö on koottu.

Tilaaja pääsee lukemaan rajoituksetta kaikki nykyiset ja tulevat Extra-artikkelit – sekä totta kai kaikki ilmaiset artikkelit – tilaamalla IS Extra -palvelun.

Kaikki, jotka ovat tottuneet lukemaan maksutonta Ilta-Sanomia verkossa, saavat jatkossakin yhtä hyvän kattauksen, sillä maksuton sisältö ei vähene. IS Extra on lisäpalvelu, joka tarjoaa nimensä mukaisesti lisää sisältöä ilmaissisällön rinnalle.

– IS Extra tarjoaa tilaajille erityisen kiinnostavaa, hyödyllistä ja merkityksellistä sisältöä, joka täydentää sivuston maksutonta tarjontaa, Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja Johanna Lahti sanoo.

– Suurten uutissivustojen tilauspalvelut ovat kiinnostaneet maailmalla laajasti yleisöä, ja tällaisella ekstrasisällöllä on selvästi kysyntää. Meillä tilaajalle on tarjolla ylivoimaisen monipuolinen paketti, sillä IS:n palvelussa on runsaasti myös muun muassa aikakauslehtien juttuja.

IS Extran käyttäminen vaatii, että IS-sovellus on päivitetty.

Source Link is.fi