Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bb91291b0406760b3b921bb95766b1c6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
IS:n tiedot: Pienen lapsen isä ammuttiin kuoliaaksi Kokkolassa – Uutisalue

IS:n tiedot: Pienen lapsen isä ammuttiin kuoliaaksi Kokkolassa

Sosiaalisen median perusteella uhri ja epäilty tunsivat toisensa entuudestaan.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Kokkolassa lauantaina tapahtuneen henkirikoksen uhri on 29-vuotias paikkakuntalainen mies. Poliisin mukaan henkirikos tehtiin luvattomalla aseella. Henkirikos tapahtui teollisuustilassa. Uhri kuoli välittömästi tapahtumapaikalla.

29 vuotta täyttänyt uhri vietti syntymäpäiväänsä tammikuun lopussa. IS:n tietojen mukaan mies oli ainakin yhden pienen lapsen isä.

IS:n tietojen mukaan rikoksesta epäillään 28-vuotiasta kokkolalaista miestä.

Poliisi ei toistaiseksi ole jättänyt vangitsemisvaatimuksia asiassa. Yksi henkilö on pidätettynä epäiltynä taposta.

Lue lisää: Poliisi tutkii tappoa Kokkolassa

Sosiaalisen median perusteella uhri ja epäilty tunsivat toisensa entuudestaan. Epäillyllä on aikaisempaa väkivaltarikoshistoriaa. 28-vuotias mies on ollut vastaajana muun muassa törkeää pahoinpitelyä ja törkeää ryöstöä koskevissa rikosasioissa Pohjanmaan käräjäoikeudessa.

Epäilty on aiemmin kertonut julkisuudessa joutuneensa itse henkirikoksen yrityksen uhriksi. IS:n tietojen mukaan tapaus on edelleen ratkaisematta eikä se ole edennyt käräjäoikeuteen asti.

Myös uhrilla on aiempaa rikostaustaa.

Poliisi kertoi lauantaina, että se tutkii Kokkolassa tapahtunutta henkirikosta tappona. Se sai tiedon tapahtuneesta noin kello kuusi aamulla.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kristiina Boholm ei kommentoinut tapauksen tutkintaa IS:lle maanantaina aamupäivällä.

Uutista päivitetty 5.2. kello 13: Lisätty poliisin tiedotteen perusteella tieto ampumisesta, tapahtumapaikasta ja että yksi henkilö on pidätettynä.

Source Link is.fi