Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8b89ea52e182134be7612cb6922190aa, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jan joutuu taas sana­harkkaan metson kanssa – nyt tuli riitaa sauna­vuorosta – Uutisalue

Jan joutuu taas sana­harkkaan metson kanssa – nyt tuli riitaa sauna­vuorosta

Pääsiäisen viettoon liittyy erilaisia perinteitä ja moni tapaa viettää juhlapyhiä tutussa seurassa.

Jan Lindlöfiä oli vastassa vanha tuttu, kun hän saapui torstaina ennen muuta perhettä pääsiäisen viettoon mökilleen Pieksämäelle.

– Kun pääsin mökille, niin melko lailla saman tien tämä tuttu metso tuli esittelemään itseään ja elvistelemään, Lindlöf kertoo.

Jan kertoo, että metso on vieraillut mökin pihapiirissä jo usean vuoden ajan. Kuva: Lukijan kuva / Jan Lindlöf

Kyseinen metso tuli Lindlöfille perheineen tutuksi jo nelisen vuotta sitten. Pääsiäinen on monesti ajankohta, jolloin metso aina keväisin näyttäytyy ja tekee itsensä tiettäväksi tutulla, ärhäkällä äänellään. Erityisesti moottorisahan ääni on sellainen, joka saa metson ilmestymään tuimana paikalle.

– Meillä on vähän sellainen viha-rakkaussuhde. Aika hauskalta tyypiltä se vaikuttaa, tuntuu että meistä on tullut jopa kaverukset, Lindlöf naurahtaa.

Metso yrittää myös kovasti kukkoilla ja ottaa mökin isännyyttä itselleen. Torstaina kaksikolle oli tulla kiistaa saunavuoroista, kun metso olisi väen väkisin halunnut Lindlöfin kanssa saunomaan samaan aikaan.

Pinkki ämpäri sai kyytiä, kun metso hermostui. Kuva: Lukijan kuva / Jan Lindlöf

Liekö metso tästä tuohtunut, kun se pisteli palasiksi mökin emännän pinkin ämpärin, jota Lindlöf sille tarjosi sen ärhennellessä mökin pihalla.

Lindlöf ei myönnä pelkäävänsä metsoa, varsinkin nyt kun hän on nähnyt, ettei se tule kimppuun.

Kukkoilemaan taipuvaisella metsolla on kuitenkin toinenkin puoli.

– Riistakamerasta olemme nähneet, että täällä jossain pyörii myös naarasmetso ja kameraan on tallentunut kun tämä metso nöyränä poikana kävelee naaraan perässä, Lindlöf kertoo.

Source Link is.fi