Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_69db7fd09e7d5b932331ab5ca2fa757c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jättikokoinen poni jäi ”pänniin” Mynämäellä – Uutisalue

Jättikokoinen poni jäi ”pänniin” Mynämäellä

Poikkeukselliseksi hahmottuneen ponin vetämillä kärryillä retkeillyt henkilö joutui pulaan torstaina aamupäivällä Mynämäellä, kun poni säikähti ääntä ja karkasi.

Henkilö ei seurannut mukana kärryillä.

Tiedossa ei ole, putosiko hän kärryiltä vai pelastautui pois omatoimisesti.

Poni joutui kohta hyvin kivikkoiseen maastoon, jossa tuli vastaan myös puita, minkä jälkeen se se juuttui sekä kärryistään kiinni että puun runko esti etenemisen.

– Se oli pännissä, kerrotaan Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta. Pänni on varsinaissuomea ja tarkoittaa yleisemmällä kielellä jumissa.

Pelastuslaitos kuvailee ponia ”suurehkoksi”.

– Se näytti hevoselta, mutta meille vakuutettiin, että se on poni.

Poni oli pois tolaltaan, ärsyyntyneessä tilassa, minkä vuoksi sen seurassa ollut henkilö ei saanut itse poistettua pänniä.

Hän joutui keskittymään ponin mielialan hoitoon.

– Se oli kiukkuinen. Vaikea saada rauhoittumaan.

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen yksikkö nosti kärryt henkilövoimin pois kivikosta, poni malttoi mielensä eikä kukaan loukkaantunut tai mikään särkynyt.

Source Link is.fi