Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_23794ba46a31ecde900da5eebf6ec61b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jos tunnet kaasun hajua, siirrä pullo ulos – neste­kaasu­pullojen venttiileissä turvallisuus­riski – Uutisalue

Jos tunnet kaasun hajua, siirrä pullo ulos – neste­kaasu­pullojen venttiileissä turvallisuus­riski

Markkinoille on päätynyt erä nestekaasupulloja, joiden venttiileissä saattaa olla turvallisuusriski.

Nestekaasutoimijat Oy Linde Gas Ab (AGA) ja Kosan Gas Finland Oy ilmoittavat vetävänsä markkinoilta erän 11 ja 33 kg kierreventtiilillisiä nestekaasupulloja 2036-merkintänumerolla.

Täyttölaitosten sisäisissä tarkastuksissa on löydetty yksittäisiä pulloja, joiden venttiilit ovat liian löysällä, mikä aiheuttaa mahdollisen vuotoriskin kovassa käytössä.

Pullot on tarkastettu täyttölaitoksilla ennen toimituksia asiakkaille eikä niissä tällöin ole havaittu vuotoja, mutta varotoimenpiteenä nestekaasutoimijat Oy Linde Gas Ab (AGA) ja Kosan Gas Finland Oy ovat yhdessä päättäneet vetää takaisin markkinoilta kaikki tämän erän nestekaasupullot.

Takaisinveto koskee ainoastaan 11.10.–17.11.2021 myytyjä kierreventtiilillisiä 11 kg ja 33 kg nestekaasupulloja 2036-merkinnällä.

Pullojen kyljestä löytyy oheisen artikkelin pääkuvassa näkyvän kuvan mukainen ”2036”-leima. Jos leiman lopussa on myös merkintä ”UN1965”, pulloa ei tarvitse palauttaa.

Toimintaohjeet

  • Ota pullo pois käytöstä ja siirrä se ulos.

  • Älä tupakoi, sytytä tulta tai käytä sähkölaitteita lähietäisyydellä.

  • Jos et havaitse kaasun hajua, voit turvallisesti palauttaa pullon – katso tarkemmat toimintaohjeet yritysten kotisivuilta. Varmista, että pullo pysyy kuljetuksen aikana turvallisesti pystyasennossa ja että venttiili ei pääse vahingoittumaan.

  • Jos tunnet kaasun hajua, siirrä pullo ulos turvalliseen paikkaan. Älä kuljeta vuotavaa kaasupulloa autossa. Katso tarkemmat toimintaohjeet yritysten kotisivuilta.

Source Link is.fi