Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_64a655342526b20bf021bcb9cebd0194, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kadonneiden etsijä Reino Savukoski kuoli tapaturmaisesti – Uutisalue

Kadonneiden etsijä Reino Savukoski kuoli tapaturmaisesti

Tunnettu kadonneiden etsijä Reino Savukoski on kuollut torstai-iltana liikenneonnettomuudessa, kertoi Savukosken lähipiiri MTV:lle.

Savukoski oli kuollessaan 73-vuotias.

Konkarietsijä etsi ihmisiä vuodesta 1989 erityisesti vesistöistä. Uransa varrella hän on löytänyt toistasataa ruumista, ja hän on osallistunut niin surmattujen Martti ja Elise Heinon kuin paljon julkisuutta saaneen kadonneen Nela Utkinan etsintöihin. Savukoski etsi ihmisiä Suomen lisäksi myös Venäjällä, Virossa ja Ruotsissa.

Hän kertoi viime syksynä Iltalehdelle saaneensa sydäninfarktin ja että häntä oli hoidettu Savonlinnan keskussairaalassa jo pidempään.

Minerva-kustannus julkaisi alkuvuonna Savukoskesta Sari Passaron teoksen Reino Passaro – Suomen tunnetuin kadonneiden etsijä.

Savukosken kuolemasta kertoi ensimmäisenä Seuran päätoimittaja Erkki Meriluoto Twitter-tilillään.

Source Link is.fi