Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9333b072381a27b8921b8fb53e84b1c5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Keski-ikäinen nainen maksoi ”lyhdystä” Hollolassa – laatikosta paljastuikin jotain aivan muuta – Uutisalue

Keski-ikäinen nainen maksoi ”lyhdystä” Hollolassa – laatikosta paljastuikin jotain aivan muuta

Poliisi otti naiset kiinni ja epäilee heitä varkaudesta.

Hämeen poliisi otti lauantai-iltana kiinni kaksi keksi-ikäistä naista, jotka yrittivät anastaa tavaroita hollolalaisesta tavaratalosta. Molempia naisia epäillään varkaudesta, selviää poliisin tiedotteesta.

Tapahtumapaikkana oli Kansankadulla sijaitseva tavaratalo.

Toinen naisista oli ottanut kaupan hyllystä 369 euron arvoisen pelikonsolin ja laittanut sen tyhjentämänsä lyhtypaketin sisään. Tavaratalon verkkokaupan valikoimaa selatessa näkee, että kyseessä lienee Nintendon Switch-pelikonsoli.

Nainen oli mennyt kassalle, maksanut ”lyhtynsä” ja yrittänyt sen jälkeen poistua liikkeestä.

Naisen toiminta oli sen verran epäilyttävää, että vartijat ottivat hänet kiinni. Tarkastuksessa selvisi, että nainen oli ottanut kauppareissulle mukaansa laitteen, jolla voi poistaa varashälyttimiä. Hänen hallustaan löytyi poliisin mukaan muutakin anastetuksi epäiltyä omaisuutta.

Valvontakameroista selvisi, että liikkeellä oli samaan aikaan toinenkin epäilty anastelija. Toinen nainen oli ottanut pelikonsolin hyllystä ja repinyt sen pakkauksestaan, mutta tullut jostain syystä katumapäälle. Hän jätti pelikonsolin toiseen hyllyyn, josta se löytyi myyntikelvottomana.

Hänen vaatteistaan löytyi tarkastuksen yhteydessä anastetut alushousut.

Naiset otettiin kiinni iltaseitsemän aikoihin lauantaina.

Source Link is.fi