Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6709e83b896cd3b642cae56d3e270ff3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Komentaja julkaisi hämmästyttävän kuvan taisteluharjoituksesta – kuinka monta rajajääkäriä näet? – Uutisalue

Komentaja julkaisi hämmästyttävän kuvan taisteluharjoituksesta – kuinka monta rajajääkäriä näet?

Lapin rajavartioston komentaja, eversti Jarkko Alén julkaisi Twitterissä kuvan Jääkäriprikaatin PUUKKO 122-taisteluharjoituksesta.

– Kuinka monta Ivalon rajajääkärikomppanian tiedustelijaa näet kuvassa, hän kysyy seuraajiltaan.

Kuvassa näkyy komentaja Alénin lisäksi toinen taistelija. Loput ovat piiloutuneet hämmästyttävän hyvin maastoon.

– Partion johtajan tilannekatsauksen puolivälissä tajusin, että kaksi hänen lisäkseen – suorittamassa tehtävää. Erinomaista toimintaa, kohta reserviin, Alén kirjoittaa twiitissään.

Kuvaan piiloutuneet kaksi rajajääkäriä ovat edessä istuvien henkilöiden oikealla puolella, hieman kauempana maassa.

Lapin rajavartioston Apulaiskomentaja Janne Kurvinen kertoo, että kahta taustalle maastoutunutta rajajääkäriä on miltei mahdotonta nähdä, sillä he ovat piiloutuneet maastoon niin hyvin.

– Komentaja ei itsekään tajunnut, että takana on kaksi jääkäriä, ennen kuin kuuli heidän juttelevan, Kurvinen naurahtaa.

Rajajääkärit ovat piilossa kuvaan ympyröidyllä alueella.

Sodankylä–Kyläjärvi -alueella käyty taisteluharjoitus on kesäkuussa kotiutuvien varusmiesten loppusota. Harjoitukseen on osallistunut joukkoja Jääkäriprikaatista, Utin jääkärirykmentistä, Lapin rajavartiostosta ja Raja- ja merivartiokoululta.

Perjantaina päättyvän harjoituksen kokonaisvahvuus on noin 1 000 henkilöä ja 180 ajoneuvoa.

Source Link is.fi