Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_014b91e2f6e3f8e52052fe3b477dc798, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Koruliikkeestä ryöstettiin kymmenien tuhansien saalis Lappeenrannassa – oletko nähnyt tätä miestä? – Uutisalue

Koruliikkeestä ryöstettiin kymmenien tuhansien saalis Lappeenrannassa – oletko nähnyt tätä miestä?

Lappeenrannan keskustassa sijaitsevasta kultaliikkeestä vietiin arvokkaita koruja 17. toukokuuta päivällä henkilökunnan huomaamatta. Poliisin mukaan anastetun omaisuuden arvo on kymmeniätuhansia euroja.

Kuvan miestä epäillään törkeästä varkaudesta. Poliisi kaipaa vihjeitä miehen henkilöllisyydestä.

Epäiltyä ei ole vielä tunnistettu. Nyt poliisi pyytääkin vihjeitä kuvassa olevan miehen henkilöllisyydestä sekä havaintoja tekoon mahdollisesti liittyvästä BMW-merkkisestä henkilöautosta.

Kuvassa näkyvän auton erityistuntomerkkejä ovat tummat vanteet ja valkoinen eturekisterikilpi sekä keltainen takarekisterikilpi.

Miestä epäillään asiassa törkeästä varkaudesta. Poliisi julkaisee epäillyn kuvan, koska hänen henkilöllisyyttään ei ole muutoin saatu selvitettyä.

Silminnäkijöiltä kaivataan havaintoja tekoon mahdollisesti liittyvästä BMW-merkkisestä henkilöautosta.

Auton erityistuntomerkkejä ovat tummat vanteet ja valkoinen eturekisterikilpi sekä keltainen takarekisterikilpi.

Lisäksi poliisi kaipaa toista miestä, jolla oletetaan olevan ratkaisevia tietoja asiasta.

Poliisin julkaisemassa kuvassa kyseisellä henkilöllä on yllään sininen Nike-merkkinen lippis, tummansininen huppari, jonka alla sininen paita sekä tummat housut ja valkoiset Nike-merkkiset kengät.

Miestä pyydetään ilmoittautumaan poliisille. Häntä ei epäillä rikoksesta.

Vihjeet ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0504479574 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Source Link is.fi