Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e46d8e16d6b689551bcbf3dbda0b3fa9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuntosalit avautuvat Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa – hallinto-oikeus kumosi avin sulkupäätöksen – Uutisalue

Kuntosalit avautuvat Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa – hallinto-oikeus kumosi avin sulkupäätöksen

Turun hallinto-oikeus keskeytti maanantaina Lounais-Suomen aluehallintoviraston tekemän päätöksen kuntosalien- ja yksilöliikuntaan käytettävien tilojen sulusta.

Aluehallintoviraston (avi) päätöksen piti olla voimassa 15. tammikuuta asti. Se koskee Satakunnan ja Varsinais-Suomen kuntia.

Hallinto-oikeuden välipäätös astuu heti voimaan, eli kuntosalit voivat avautua heti.

Viisi liikuntapalveluja järjestävää yritystä oli jättänyt vaatimuksen avin sulkupäätöksen kumoamisesta. Vaatimuksen olivat jättäneet CrossFit Pori, RajuFit, Kuntokeskus Liikku, Fittek Oy ja Sunborn Saga.

Hallinto-oikeus katsoi, että on tulkinnanvaraista, onko aluehallintoviraston päätöksessä otettu huomioon tartuntatautilaki oikeassa suhteessa.

Näillä näkymin hallinto-oikeus ei tule antamaan välipäätöksiä täytäntöönpanon keskeyttämistä koskeviin vaatimuksiin niissä valitusasioissa, jotka koskevat esimerkiksi joukkueurheiluun tai ryhmäliikuntaan käytettäviä tiloja, tiedotteessa kerrottiin.

Source Link is.fi