Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ba72d7f267498e8e02c3d3a89c0f07a2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lauri Tähkä lopettaa – viimeinen esiintyminen nähdään ensi syksynä Helsingissä – Uutisalue

Lauri Tähkä lopettaa – viimeinen esiintyminen nähdään ensi syksynä Helsingissä

Jarkko Suo kertoi lopettamisestaan kirjeessään, jonka hän julkaisi sosiaalisessa mediassa sekä manageritoimistonsa tiedotteessa.

Mieslaulaja (artisti Lauri Tähkä) tummassa asussaan laulaa silmät kiinni.

Arkistokuvassa Tähkä esiintymässä Down by the Laituri -festivaaleilla Turussa kesällä 2023. Kuva: Johanna Manu / Yle

Muusikko Jarkko Suo ilmoittaa lopettavansa esiintymisen Lauri Tähkänä. Hän kertoo lopettamispäätöksestä manageritoimistonsa Raikuli Liven tiedotteessa sekä sosiaalisen median kanavissaan.

Tiedotteessa hän puhuttelee artistinimellä tunnettua Lauri Tähkää omana itsenään.

– Olet ehkä osannut odottaa tätä kirjettä. Tämä on painanut sydäntäni jo kovin pitkään. On aika sanoa ääneen: meidän täytyy erota, Suo sanoo tiedotteessaan.

– ”Ei vuodet kulu, ne kuluttaa”, sanoi eräskin naapurinpoika. Ja kuluttu on. Toisesta meistä ei enää ole mitään jäljellä – ja se olet sinä, Lauri Tähkä.

Tiedotteessa Suo ei sulje oviaan itseltään musiikin parissa täysin.

– Jatkan tästä eteenpäin omillani – en voi vielä tietää miten, mutta jotain villiä, intohimoista, musiikin tekoa, vapaata luomista, vapaata, arvaamatonta, Suo luonnehtii tulevaisuuttaan.

Lauri Tähkä esiintyy vielä useasti ennen ilmoitettua lopettamista. Viimeiset esiintymiset nähdään kesäkuussa Tampereella Tammelan stadionilla sekä syyskuussa Helsingissä.

Sen lisäksi Tähkä nähdään ainakin kahdeksalla festarilavalla.

Tähkä on julkaissut uransa aikana yhteensä 12 albumia, joista ensimmäisen soololevynsä vuonna 2011. Viimeinen albumi julkaistiin syyskuussa 2022.

Source Link yle.fi