Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dcd386a59e449696aa27d2ec25df6d3e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
MTV: Turussa alaikäisiä puukolla uhkailleen miehen käytökselle ei ole löytynyt selkeää syytä – Uutisalue

MTV: Turussa alaikäisiä puukolla uhkailleen miehen käytökselle ei ole löytynyt selkeää syytä

Turussa heinäkuussa tapahtuneen uhkailun esitutkinta on loppusuoralla, kertoo MTV Uutiset. Mies riehui heinäkuun 19. päivänä puukon kanssa kauppakeskus Hansan Burger King -ravintolassa Turun keskustassa. Poliisi sai ilmoituksen uhkaavasta tilanteesta noin kello 21.30.

Poliisi otti 24-vuotiaan miehen kiinni välittömästi uhkaavan tilanteen jälkeen. Mies ei tehnyt kiinniottotilanteessa vastarintaa.

Miestä epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja seitsemästä laittomista uhkauksista. Osa uhreista on alaikäisiä. Uhreista kukaan ei saanut fyysisiä vammoja.

Lue lisää: Tästä Turun Burger Kingissä riehunutta puukko­miestä nyt epäillään – osa uhreista ala­ikäisiä

Poliisi kertoi heinäkuussa, että törkeän pahoinpitelyn yritys kohdistui ravintolassa olleeseen alaikäiseen poikaan. Laittoman uhkauksen uhreja on seitsemän. Heistä kolme oli asiakkaana ravintolassa ja loput neljä mies kohtasi Aurakadulla.

Poliisin alustavien selvityksen mukaan miehen ja nuorten välille syntyi suullinen välienselvittely.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Alaspää kertoo MTV Uutisille, että poliisi on kuulustellut ulkomaalaistaustaista epäiltyä tulkin avustuksella. Hänen mukaansa tapauksen esitutkinta on loppusuoralla. Juttu siirtyy syyteharkintaan lähipäivinä.

Alaspää kertoo MTV:lle, että kuulusteluissa ei ole tullut ilmi selkeää syytä miehen käytökselle. Mies oli tapahtumahetkellä humalassa. Alaspään mukaan vaikuttaa siltä, että mies oli jostain syystä hermostunut nuorille.

– Minulle ei ole henkilökohtaisesti selvinnyt, mikä miestä ärsytti. Tuntuu, että yleisesti vain ärsytti. Ei ole mitään yksittäistä asiaa.

Mies on ollut koko esitutkinnan ajan vangittuna.

Source Link is.fi