Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d09a7dd8d32e12dae1cf7404c9b00aa8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Omakoti­talo tuhoutui purku­kuntoon tuli­palossa Helsingin Kulosaaressa – sammutus­työt jatkuvat iltaan asti – Uutisalue

Omakoti­talo tuhoutui purku­kuntoon tuli­palossa Helsingin Kulosaaressa – sammutus­työt jatkuvat iltaan asti

Vanha asuinrakennus tuhoutui purkukuntoon tulipalossa Helsingin Kulosaaressa keskiviikkona. Pelastuslaitos sai hälytyksen kaksikerroksisessa talossa Granfeltintiellä syttyneestä palosta ennen aamukolmea.

Sammutustöiden odotetaan päättyvän keskiviikkona noin iltayhdeksään mennessä.

Yli sata vuotta vanhassa hirsirunkoisessa rakennuksessa oli purueristeitä, joita oli palomestarin mukaan erittäin haastavaa sammuttaa.

Sekä talon ylä- että alakerran huoneistoissa oli palon syttyessä asukkaita, jotka ehtivät pelastautua vammoitta. Yläkerrassa olleet kolme ihmistä joutuivat käyttämään seinätikkaita, kun pääsy ulos muuta kautta oli jo estynyt, kertoi päivystävä palomestari, STT:lle.

Tuli sai alkunsa kellaritiloista. Viranomaiset selvittävät palon syttymissyytä.

Helsingin kaupungin pelastuslaitos kertoi Twitterissä noin kello 11 aikaan, että yöllä syttynyt tulipalo jatkuu edelleen. Pelastuslaitos twiittasi aamupäivällä, että alueelle leviää yhä runsaasti savua. Palopaikalla on edelleen runsaasti savua sekä pelastuslaitoksen ajoneuvoja.

Palopaikalla on runsaasti pelastuslaitoksen ajoneuvoja.

– Lähialueiden asukkaita kehotetaan sulkemaan ilmastointi sekä ovet ja ikkunat, pelastuslaitos twiittasi aiemmin keskiviikkoaamuna ja toisti ohjeensa myös aamupäivän twiitissä.

Virallista vaaratiedotetta ei alueelle kuitenkaan ole annettu.

Pelastuslaitokselta kerrottiin STT:lle aamuyöstä ennen puolta neljää, ettei vielä tiedetä, onko palosta aiheutunut henkilövahinkoja. Sittemmin pelastuslaitos kertoi jatkotiedotteessa, ettei palossa ole tullut loukkaantumisia.

Tilannekeskuksesta kerrotaan Ilta-Sanomille, että palon rakennukselle aiheuttamia vahinkoja on vielä liian aikaista arvioida.

Tehtävään on osallistunut 12 pelastuslaitoksen yksikköä.

Source Link is.fi