Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_50e3376e97cafec7ca33a7f5deedba96, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Päihtynyt autokuski törmäsi ihmisiin, autoihin ja aitaan Oulussa – Uutisalue

Päihtynyt autokuski törmäsi ihmisiin, autoihin ja aitaan Oulussa

Päihtynyt autonkuljettaja törmäsi kolmeen ihmiseen, autoihin ja aitaan Oulussa perjantaina aamuyöllä.

Kolme ihmistä loukkaantui, ja yksi heistä vietiin sairaalahoitoon. Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta.

Törmäys tapahtui Albertinkadulla noin kello 4.30 aamuyöllä. Poliisi oli saanut ilmoituksen paikalla olleesta tappelusta ja siitä, että joku oli ajanut autolla ihmisen päälle.

– Tapahtumapaikalla selvisi, että tilanteessa oli ensin ollut tappelu, jonka jälkeen yksi riidan osapuolista oli noussut autoon ja ajanut autolla osuen ainakin kolmeen paikalla olleeseen ihmiseen. Hän oli törmännyt autolla myös lähellä pysäköitynä olleisiin autoihin sekä aitaan, poliisin tiedotteessa todetaan.

Poliisi otti yöllä kiinni kaksi henkilöä, mutta esitutkinta on vasta alussa.

Tutkinnanjohtaja Heikki Kemppaisen mukaan asiassa ei ole vielä muuta tiedotettavaa ja kuulustelut ovat yhä kesken. Esimerkiksi sitä, tunsivatko osalliset toisensa entuudestaan, ei vielä tiedetä.

Tapahtumia tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä pahoinpitely ja törkeä rattijuopumus.

Source Link is.fi