Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9c49685b5ea9a3d236ef951d36c558c2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Päihtynyt veneilijä uhkaili ihmisiä aseella Kuopiossa – Uutisalue

Päihtynyt veneilijä uhkaili ihmisiä aseella Kuopiossa

Poliisi sai lauantai-iltana ilmoituksen, jonka mukaan päihtynyt mies oli ajanut moottoriveneellä hurjaa vauhtia ympäri Kuopion satama-allasta. Sivulliset kertoivat, että mies oli esitellyt kiväärimallista asetta ja huutanut rannassa olleille ihmisille uhkauksia.

Ilmoituksen jälkeen poliisi lähti omalla veneellään miehen perään. Kun tämä huomasi poliisiveneen, hän ampaisi pakoon kohti Saaristokaupunkia.

Lopulta pakomatka päättyi Maljalahteen, jossa poliisi tavoitti veneen ja pääsi nousemaan sen kyytiin. Poliisi löysi veneestä ilmakiväärin.

Poliisi epäilee miestä useista rikoksista: vesiliikennejuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, laittomasta uhkauksesta, järjestysrikkomuksesta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Source Link is.fi