Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fcdd934b42673601d08698b0f0c91c3d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pienen vauvan 27-vuotias äiti ammuttiin kylmäverisesti Jyväskylässä – Uutisalue

Pienen vauvan 27-vuotias äiti ammuttiin kylmäverisesti Jyväskylässä

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi murhaajan elinkautiseen vankeusrangaistukseen.

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut 24-vuotiaan Nico Mikael Vileniuksen elinkautiseen vankeusrangaistukseen pienen vauvan äidin murhasta.

Miehen syyksi luettiin myös kaksi ampuma-aserikosta, huumausainerikos ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen.

Tuomio julistettiin istunnon päätteeksi torstaina. Tuomiosta on saatavilla vasta tuomiolauselma. Käräjäoikeus toimittaa tuomion perusteluineen myöhemmin.

Syyttäjän mukaan mies tappoi 5. maaliskuuta 27-vuotiaan naisen tämän omassa asunnossa ampumalla tätä ohimoon 22 kaliiperin muokatulla ampuma-aseella.

Nainen ehti virua kuolleena yli kaksi viikkoa ennen löytymistään. Hänen kuolemansa oli lavastettu itsemurhaksi, minkä vuoksi poliisi ei heti epäillyt asiassa rikosta.

Tapahtumat saivat syyttäjän mukaan alkunsa, kun mies ja nainen alkoivat viestitellä Telegram-viestisovelluksen kautta. Viestittelyn aikana mies oli jossakin vaiheessa tunnistanut naisen ja sopinut tämän kanssa tapaamisen naisen asunnolle.

Mies saapui naisen kotitalolle päiväsaikaan autolla, ja he menivät yhdessä sisään tämän kerrostaloasuntoon.

Kaksikon yhteinen historia liittyi tapahtumiin joitakin vuosia aikaisemmin.

Mies ja nainen keskustelivat naisen asunnolla tilanteesta, jossa tuntemattomaksi jäänyt henkilö oli katkaissut 23-vuotiaan murhasyytetyn sormen. Mies yritti syyttäjän mukaan saada naisen järjestämään kyseisen tuntemattoman henkilön paikalle, mitä nainen ei kuitenkaan tehnyt.

Tämän jälkeen mies oli saattanut naisen vasemmasta olkavarresta tai kädestä kiinni pitäen tämän maakuuhuoneeseen sängylle vatsalleen.

Sitten mies ampui naisen oikeaan ohimoon yhden kosketus­laukauksen mukanaan tuomallaan ampuma-aseella.

Tapauksen oikeuskäsittely alkoi jo kesällä, mutta se saatiin päätökseen vasta nyt, koska syytetty oli mielentilatutkimuksessa.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Source Link is.fi