Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ab43c38a835e789c8d2666b50a599313, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pikaratikan epäonni jatkuu – auto raiteilla aiheutti puolen tunnin katkoksen Viikissä – Uutisalue

Pikaratikan epäonni jatkuu – auto raiteilla aiheutti puolen tunnin katkoksen Viikissä

Pikaraitiovaunu ja auto eivät kolaroineet. Syytä auton ajautumiselle raiteille ei tiedetä.

Auto ajanut Raide-Jokerin raiteille Viikissä.

Auto pikaraitiovaunun raiteilla Viikissä torstai-iltana. Kuva: Martti Lyyra / Yle

Pikaraitiotielle ajautunut auto aiheutti puolen tunnin katkoksen liikenteeseen Helsingissä Viikissä ennen iltakuutta torstai-iltana. Paikalla ollut Ylen toimittaja kertoo, että pikaratikka tyhjennettiin matkustajista.

Puolen tunnin katkos oli HSL:n mukaan Itäkeskuksen ja Latokartanon välisessä liikenteessä.

– Jonkin aikaa saattaa olla vielä myöhästymisiä, mutta tilanne on palautumassa normaaliksi, kertoo Saana Lehtinen HSL:n viestinnästä.

Tietoa siitä, miten auto on ajautunut raiteille, ei Lehtisen mukaan HSL:llä ole. Pikaratikka ei kuitenkaan ole kolaroinut auton kanssa.

Pikaraitiovaunulla on ollut useita epäonnisia kohtaamisia autojen kanssa. Viimeksi pikaratikkaliikenne oli marraskuun alussa poikki Oulunkylän ja Huopalahden aseman välillä noin reilun tunnin ajan raiteilla olleen auton takia.

Myös kolareita on ollut useita, sillä samana päivänä pikaratikka ajoi myös kolarin ensin Pitäjänmäessä ja myöhemmin Otaniemessä. Samassa paikassa on tapahtunut aiemmin kaksi onnettomuutta.

Päivitetty 18.47: Lisätty HSL:n julkaisu viestipalvelu X:ssä.

Source Link yle.fi