Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2c31715bafcd0fc81492bec8c9aff85f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisi tutkii: Mies kuvasi lapsia Hietaniemen uima­rannalla – rannalla ollut Anne kertoo hetkestä, jolloin hän törmäsi järkyttävään näkyyn – Uutisalue

Poliisi tutkii: Mies kuvasi lapsia Hietaniemen uima­rannalla – rannalla ollut Anne kertoo hetkestä, jolloin hän törmäsi järkyttävään näkyyn

Anne Koivusaari oli viettämässä rantapäivää sunnuntaina Hietaniemessä Helsingissä, kun hän huomasi kumppaninsa Minna Nurmelinin kanssa jotain erikoista.

Nurmelin sanoi Koivusaarelle, että heidän takanaan kävelee todella omituisen näköinen mies.

– Me kiinnitimme huomiota häneen, koska hänellä oli lippis syvällä päässä ja kasvomaski päällä niin, että vain hänen silmänsä näkyivät. Hän oli pukeutunut täyspeittäviin vaatteisiin helteessä, Koivusaari kertoo.

Koivusaari ja Nurmelin alkoivat seuraamaan miestä. He huomasivat, että mies kantoi järjestelmäkameraa. Kamerassa oli objektiivi.

Ensin he luulivat miehen kuvaavan vähäpukeisia naisia, mutta sitten he huomasivat hänen kuvaavan lapsia. Tämän jälkeen Nurmelin meni välittömästi kertomaan henkilöstä uimavalvojille.

Uimavalvojat lähtivät seuraamaan miestä. Mies lähti kävelemään Hietaniemen hautausmaan suuntaan. Yksi valvojista soitti tapahtuneesta poliisille, jonka jälkeen poliisi saapui paikalle.

Koivusaari toteaa, että paikalla ollut uimarannan henkilökunta hoiti tilanteen hyvin.

– Nuoret toimivat äärimmäisen ripeästi ja esimerkillisesti.

Helsingin poliisilaitoksen yleisjohtaja, komisario Tomi Merilä vahvistaa Ilta-Sanomille, että poliisi oli hälytetty paikalle lapsia kuvaavan henkilön vuoksi.

Merilä kertoo, että lippispäinen mies kuvasi järjestelmäkameralla ihmisiä ja ympäristöä. Poliisi sai tiedon tehtävästä kello 16 aikaan. Merilän mukaan poliisi selvittää tapausta.

Source Link is.fi