Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_35afcd88c06ee7d502af5fd93b748c74, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisitehtävä keskusta­kirjasto Oodissa: Pride-tapahtumasta poistettiin häiriköitä – Uutisalue

Poliisitehtävä keskusta­kirjasto Oodissa: Pride-tapahtumasta poistettiin häiriköitä

Helsingin keskustakirjasto Oodissa oli perjantaina aamupäivällä poliisitehtävä. Kirjaston edustalle oli kerääntynyt ainakin kahdeksan poliisiautoa noin kello 11.30 aikaan. Parikymmentä minuuttia myöhemmin yksiköt poistuivat paikalta.

Helsingin poliisin viestinnästä kerrotaan, että kirjaston sisätiloissa oli Helsinki Prideen liittyvä yleisötilaisuus, jota ulkopuoliset henkilöt tulivat häiritsemään.

– Poliisit ovat yhdessä järjestyksenvalvojien kanssa poistaneet nämä henkilöt tilaisuudesta, viestinnästä kerrotaan.

Poliisiautot poistuivat hieman ennen kello kahtatoista.

Tarkempaa tietoa tapahtuman häirinnän luonteesta poliisin viestinnästä ei tässä vaiheessa kerrota. Tiedossa ei myöskään ole, kuinka monta henkilöä paikalta on poistettu ja kuinka suuri yleisötilaisuus on ollut kyseessä.

Kirjaston tapahtumatietojen mukaan kirjastossa järjestetään perjantaina kello 12 Drag Queen -satutuokio 6–10-vuotiaille.

Tilanne kirjaston edustalla vaikutti muutoin rauhallisen oloiselta.

Source Link is.fi