Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bc6c929ef5b7dc7f6e8d3812646349b8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Raitiovaunu- ja metro­liikenteessä häiriö Helsingissä – Uutisalue

Raitiovaunu- ja metro­liikenteessä häiriö Helsingissä

Raitiovaunuliikennettä on sekoittanut ajolankoihin tullut vika ja metroliikenne on häiriintynyt raiteilla liikkuneen henkilön vuoksi.

Raitiovaunuliikenne on nyt palautumassa normaaliksi, mutta metrot ajavat harvennetulla vuorovälillä arviolta kello 19 asti.

Raitiovaunuvuoroja on peruttu ja osa linjoista on poikkeusreitillä. Syynä tähän on virtahäiriö ajolangoissa, kertoo Elias Kivelä HSL:n viestinnästä.

Metroliikenteen häiriö alkoi noin kello 17.40. Kivelän mukaan syynä oli raiteilla liikkunut ihminen. Kello 18 jälkeen Kivelä kertoi, että raiteilla liikkunut on saatu pois. Metro ajaa epäsäännöllisellä vuorovälillä ja tilanteen uskotaan olevan ohi kello 19 mennessä.

Raitiovaunuliikenteen virtahäiriö johtui ajolankojen vauriosta Mannerheimintien ja Arkadiankadun risteyksessä.

Korjaustyöt olivat käynnissä kello 16 aikaan ja poliisi oli ohjaamassa liikennettä. Kuva: Lassi Rinne

Linjat 1, 2, 4 ja 10 on ajettu poikkeusreitillä.

Helsingin Sanomien saamien tietojen mukaan raitiovaunun viallinen virroitin on vaurioittanut ajolankoja ja tämän vuoksi ajolangat tippuivat.

Kello 18 aikaan HSL tiedotti verkkosivuillaan, että raitiovaunuliikenne on palautumassa normaaliksi.

Uutista päivitetty kauttaaltaan kello 18.15 ajankohtaisilla tiedoilla raitiovaunuliikenteestä ja lisätty tieto metroliikenteen häiriöstä.

Source Link is.fi