Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_034239f20b68cf6c957ed3187cf27793, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Rydman eroaa kokoomuksen eduskunta­ryhmän jäsenyydestä toistaiseksi – Uutisalue

Rydman eroaa kokoomuksen eduskunta­ryhmän jäsenyydestä toistaiseksi

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen ovat käyneet asiasta keskustelun kansanedustaja Wille Rydmanin kanssa.

Asiaa voidaan käsitellä uudelleen, mikäli mahdolliset jatkoselvitykset palauttavat luottamuksen. Kokoomuksen mukaan Rydman luopuu toistaiseksi myös niistä jäsenyyksistä, joihin eduskuntaryhmä on hänet valinnut, kuten valiokuntapaikoista.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä kokoontuu tänään Rydmanin tapauksen vuoksi kello 15. Kokoomuksen eduskuntaryhmän työvaliokunta kokoontui asian vuoksi aamulla ja päätti kutsua eduskuntaryhmän koolle.

Normaalisti eduskuntaryhmä kokoontuu torstaisin, mutta tällä viikolla eduskunnalla ei ole täysistuntoa torstaina.

HS uutisoi aiemmin, että useiden naisten kertomusten perusteella Rydman on hyödyntänyt poliittista asemaansa, kun hän on hakeutunut tekemisiin nuorten naisten ja tyttöjen kanssa.

Rydman on kiistänyt väitteet jyrkästi ja ilmoittanut tekevänsä todennäköisesti rikosilmoituksen törkeästä kunnianloukkauksesta.

Lue lisää: Puolesta ja vastaan: Näin 10 nuorta naista kertoi Wille Rydmanista poliisille

Source Link is.fi