Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ced0b3f20ece3a7f5546a59855918156, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suora linja auki – Kalervo Kummola odottaa postia tamperelaisilta – Uutisalue

Suora linja auki – Kalervo Kummola odottaa postia tamperelaisilta

Pormestarin sivulla on nyt lomake, jolla saa terveiset perille.

Ison kaupungin johtonaiset ja -miehet voivat olla tavalliselle kuntalaiselle etäisiä hahmoja. Tampereella ongelma on ratkaistu suoralla viestintämahdollisuudella kaupungin verkkosivujen kautta.

Tampere on ottanut pormestari Kalervo Kummolan verkkosivulla käyttöön Postia pormestarille -lomakkeen, jonka kautta viestit saa suoraan kaupungin ykkösmiehelle.

– Jatkossa kuntalaiset voivat […] lähettää viestinsä suoraan pormestarin esikuntaan, esimerkiksi terveisiä, ehdotuksia, palautetta tai kysymyksiä pormestarille, kaupunki ilmoittaa tiedotteessaan.

Ennen uudistusta palautteen lähettäminen oli mahdollista kaikkien verkkosivujen ylälaidassa olevan palaute-linkin kautta. Vastaavia henkilökohtaisia palautelomakkeita ei kuitenkaan ole ollut käytössä.

– Kaupunki rohkaisee aktiivisesti kaikkia asukkaita hyödyntämään kaupungin palaute- ja osallistumiskanavia ja jakamaan ajatuksiaan ja ideoitaan kaupungin kehittämiseksi.

Source Link is.fi