Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_02019eb735c3e82a01ff4210741b6a53, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
”Tassuosasto” oli ohimarssin erikoisuus – presidentti Niinistön kohdalla erityis­tervehdys – Uutisalue

”Tassuosasto” oli ohimarssin erikoisuus – presidentti Niinistön kohdalla erityis­tervehdys

Puolustusvoimain lippujuhlan erikoisuutena nähtiin tänä vuonna häntää heiluttava koiraosasto.

Helsingin Mannerheimintiellä lauantaina järjestetttyyn ohimarssiin osallistui ensimmäistä kertaa koiraosasto. Osasto koostui Puolustusvoimien, Rajavartiolaitoksen, Helsingin poliisin, Tullin ja Stadipeton koirista.

Osasto jolkotteli ryhdikkäästi ja iloisesti. Osaston johtokoira tervehti ohimarssin vastaanottanutta ylipäällikköä hypähtelemällä tämän edessä.

Eri viranomaisten koirista koostuva tassuosasto oli pääosin toisilleen entuudestaan vieraita, joten ohimarssia edeltävänä päivänä koirat pääsivät tutustumaan marssikavereihin.

Tuttavuutta toisiin tepastelijoihin tekivät muun muassa toisilleen jo entuudestaan tutut ”tarhanaapurukset” Puolustusvoimien saksanpaimenkoirat Titan ja Iivana eli Imppu.

– Titan on kiltti ja vilkas, motivoitunut narttu. Imppu puolestaan on kiltti kahdeksanvuotias mummeli, jolla ei leposykkeet paljon nouse, kertovat koiranohjaajat Puolustusvoimien Facebook-sivuilla.

Kersantti Linnea Landvik on Titanin ohjaaja ja jääkäri Melina Johanson Impun.

Kuviot on harjoiteltu kuntoon ja lauantaina koirat tepsuttelevat osana paraatijoukkoa.

Source Link is.fi