Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9e76a57d8b2847f3306a4c06634340f4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Testaa, kuka presidentti­ehdokas olet – 8 kysymystä paljastaa – Uutisalue

Testaa, kuka presidentti­ehdokas olet – 8 kysymystä paljastaa

Syötkö kesällä mieluummin grillimakkaran kuin soijanakin? Pitäisikö yleisen asevelvollisuuden koskea mielestäsi muitakin kuin miehiä?

Presidenttiehdokkailla on ollut paljon tilaisuuksia kertoa mielipiteistään ja ajatuksistaan viime aikoina. Yksi väylä on vaalikone. Sellainen on myös Ilta-Sanomilla.

Nyt voit testata kahdeksan aidon vaalikoneen kysymyksen perusteella kenen ehdokkaan kanssa ajattelet tietyistä asioista samalla tavalla.

Syötkö kesällä mieluummin grillimakkaran kuin soijanakin? Pitäisikö yleisen asevelvollisuuden koskea mielestäsi muitakin kuin miehiä? Vastaa näihin ja kuuteen muuhun kysymykseen!

IS:n vaalikonesivua kaikkine vastauksineen pääset tutkimaan täältä.

Testissä ovat mukana ne presidentinvaalien ehdokkaat, jotka olivat vastanneet vaalikoneen kysymyksiin 11. joulukuuta 2023 mennessä.

Source Link is.fi