Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_87a7a4c85125ef7a74895e2aec023eb4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tiedätkö tämän auton? Itä-Suomen poliisi kaipaa apuasi – Uutisalue

Tiedätkö tämän auton? Itä-Suomen poliisi kaipaa apuasi

Lapsi oli astumassa suojatielle, kun Hiltulanlahdenkatua liikenneympyrän suunnasta ajanut autoilija törmäsi häneen.

Poliisi kaipaa havaintoja autoilijasta, joka törmäsi alakoulu­ikäiseen lapseen Kuopion Hiltulanlahdessa keskiviikkona 14. helmikuuta.

Tilanne sattui Hiltulanlahden koulun kohdalla noin kello 13.10, poliisin tiedotteesta selviää.

Lapsi oli astumassa suojatielle, kun Hiltulanlahdenkatua liikenneympyrän suunnasta ajanut autoilija törmäsi häneen.

Autoilija poistui paikalta pysähtymättä ja jatkoi katua mahdollisesti Matkuksen suuntaan. Lapsi selvisi törmäyksestä lievillä vammoilla.

Auton on kerrottu olevan väriltään joko sinivihreä, harmaanturkoosi, siniharmaa tai sininen. Tiedotteen mukaan se on malliltaan mahdollisesti Toyota Corolla, vuosimallia 1993–1999.

Auto on neliovinen, ja sen renkaissa on todennäköisesti mustat peltivanteet. Autosta löytyy vetokoukku.

Poliisi toivoo, että auton kuljettaja ottaisi itse yhteyttä poliisiin. Kaikkia tilannetta todistaneita sivullisia pyydetään kertomaan havainnoistaan Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Vihjeitä toivotaan myös auton rekisteri­numerosta ja kuljettajasta.

Source Link is.fi