Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a1a48a0a77694fa438116fc107cb6e89, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tunteet kiehahtivat varusmiesten saunalla Rovaniemellä – Uutisalue

Tunteet kiehahtivat varusmiesten saunalla Rovaniemellä

Syyttäjä vaatii aliupseerioppilaalle enintään neljän kuukauden ehdollista vankeustuomiota laittomasta uhkauksesta ja sotilaan sopimattomasta käyttäytymisestä.

Tunteiden kiehahtaminen tapahtui Rovaniemellä, Rovajärven varusmiessaunalla tai sen läheisyydessä viime toukokuussa.

Aliupseerioppilas hermostui, koska hänen mielestään toisen aliupseerioppilaan esittämät kysymykset ja vihjailut olivat asiattomia.

Aliupseerioppilas otti aseen selästään. Syyttäjän mukaan hän osoitti sillä varusmiestoveriaan, jolla oli syy pelätä. Syyttäjän mukaan aliupseerioppilas uhkasi ottaa myös puukon taskusta esille.

Aliupseerioppilas kiistää aseella osoittamisen. Hän muistaa puhuneensa ”puukosta jotain”. Hän kiistää kuitenkin syyttäjän väitteet siitä, että olisi kaivellut taskuaan puukon esille ottamiseksi.

Aliupseerioppilaan mukaan tilanne rauhoittui nopeasti. Hän kiistää laittoman uhkauksen, mutta myöntää sotilaan sopimattoman käytöksen, koska otti aseen selästään. Hänen mukaansa kyse oli ”pelleilystä”.

Syytteitä käsiteltiin aiemmin tällä viikolla Lapin käräjäoikeudessa. Tuomio annetaan ensi tiistaina.

Source Link is.fi