Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a1c965d7ca8e78ddbf4df1c13949da8e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tuusulan työpaikka­murhasta epäilty Petri Pirinen karkasi Puolustus­voimilta – Uutisalue

Tuusulan työpaikka­murhasta epäilty Petri Pirinen karkasi Puolustus­voimilta

Tuusulan viimeperjantaisesta työpaikkamurhasta epäilty 38-vuotias Petri Juhani Pirinen karkasi Puolustusvoimilta vuoden 2003 toukokuussa.

Hän ei palannut Karjalan prikaatiin Kouvolaan suorittamaan varusmiespalvelustaan. Poliisi ei saanut Piristä vuosien saatossa kiinni.

Pirinen täytti 30 vuotta vuoden 2013 tammikuussa, ja sen myötä hän ei ollut enää asevelvollinen. Pirinen keplotteli itsensä pois armeijasta, ja selitti tekoaan sosiaalisten tilanteiden pelolla.

Sosiaalisten tilanteiden jännittäminen oli haitannut muun muassa koulunkäyntiä, ammatin hankkimista ja työssä olemista.

Petri Pirisen kotioveen oli laitettu poliisiteippi.

Vuoden 2015 aikoihin ja sitä edeltävinä vuosina Pirinen oli eristäytynyt pitkälti kotiinsa. Käräjäoikeudelle toimitetuista papereista ilmeni, että miehellä oli taipumusta epäluuloiseen ajatteluun.

Kymenlaakson käräjäoikeus tuomitsi Pirisen karkaamisesta 50 päiväsakkoon, joka teki hänen tuloillaan 300 euroa.

Nyt poliisi epäilee Piristä miehen murhasta. Epäilty teko tapahtui uhrin työpaikan alueella Tuusulassa.

Poliisi kaipaa tietoja Petri Pirisestä.

Poliisi on antanut julkisuuteen epäillyn nimen ja kuvan, jotta hänet saataisiin tavoitettua.

Tiedot ja havainnot miehestä pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112. Poliisi on sanonut, että Piristä ei kannata lähestyä itse.

Uhrin työpaikan liepeille oli tuotu muistokynttilä.

Myös poliisi on sanonut, että Pirinen on ”varsin yksinäinen henkilö”.

– Hänellä ei ole hirveästi sosiaalisia kontakteja, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä on sanonut aiemmin IS:lle.

Piristä ei ole aiemmin tuomittu törkeistä rikoksista, mutta hän on ollut aiemmin tekemisissä virkavallan kanssa vähäisemmistä asioista.

Source Link is.fi