Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_490b50e4c5d9224160e7d318ced79e0b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tyrnävällä taivaskin itki –  murhe­mieli valtasi pikku­kunnan tragedian jälkeen – Uutisalue

Tyrnävällä taivaskin itki –  murhe­mieli valtasi pikku­kunnan tragedian jälkeen

Tyrnävän noin 6 600 asukkaan kunta Pohjois-Pohjanmaalla yritti selvitä tiistaina shokista, joka jättää jälkensä jokaiseen. Yksivuotias lapsi kuoli maanantaina iltapäivällä traagisessa onnettomuudessa kotinsa lähistöllä.

Poliisin mukaan taaperoikäinen lapsi menehtyi jäätyään henkilöauton alle omakotitalon pihapiirissä. Henkilöauton kuljettaja ja uhri olivat sisaruksia.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Lue lisää: 1-vuotias lapsi jäi auton alle ja kuoli Tyrnävällä

Kunnan virastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa vedettiin tiistaina liput puolitankoon. Kunta ja seurakunta ovat koonneet kriisiryhmän, joka auttaa surevia ihmisiä.

Vs. kirkkoherra Ville Karppelinin mukaan kunnassa keskitytään nyt perheen tukemiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

– Kunta ja seurakunta ovat koonneet moniammatillisen kriisityöryhmän tukemaan surevia ihmisiä. Huomio on nyt tässä kriisityössä ja perheen tukemisessa, hän painottaa.

Taaperoikäisen menehtyminen liikenneonnettomuudessa on koskettanut syvästi Tyrnävällä.

Keskustan kauppojen pihoilla liikkui tiistaina silmin nähden liikuttuneita ihmisiä. Jäätelönostoreissusta autollensa kävellyt mies pudisteli päätään asiasta puhuessaan.

– Ihan hirveä vahinko. Se on ollut päivän puheenaiheena joka paikassa, hän kommentoi lyhyesti.

Lue lisää: 1-vuotias kuoli Tyrnävällä, kun sisarus ajoi päälle autolla – tämä onnettomuudesta tiedetään nyt

Murron kylällä asuva keski-ikäinen nainen pysähtyy surullisena kertomaan omista tunnelmistaan. Hänen mukaansa onnettomuus ja pienen lapsen kuolema ovat vetäneet kaikki hiljaiseksi.

– Ei voi mitenkään kuvitella samankaltaista tapahtumaa omalle kohdalle. Se on niin kamalaa. Toivon voimia sureville läheisille, hän sanoo.

Tyrnäväläisnainen sanoo, että 15. elokuuta sattunut tragedia toi heti mieleen omalle kohdalle tasan 35 vuotta sitten sattuneet tapahtumat.

– Menetin läheiseni samana päivänä, se tuntuu oudolta yhteensattumalta.

Tyrnävän ylle kerääntyi illalla tummia pilviä ja sadepisarat alkoivat takoa maata kello seitsemän aikaan.

– Taivaskin itkee tyrnäväläisten mukana ja menetyksen kokeneen perheen kanssa, murhemielellä ollut nainen pohti.

Source Link is.fi