Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d721814e545be4ced94e445cb57e88ef, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Yle: Mikko Leppilampi paljastaa, miksi hän joutui kanavajohtajan puhutteluun – ”Se oli suoraan sanottuna järjetöntä” – Uutisalue
Banner Before Header

Yle: Mikko Leppilampi paljastaa, miksi hän joutui kanavajohtajan puhutteluun – ”Se oli suoraan sanottuna järjetöntä”

Juontaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi, 43, on kokenut elämänsä aikana kovaa riittämättömyyden tunnetta. Hän puhuu aiheesta Ylen Kutsuvieras-podcastissa.

– Mitä enemmän tein, sitä pahemmaksi riittämättömyyden tunne itseäni ja saavutuksiani kohtaan kuitenkin kasvoi, Leppilampi sanoo.

Leppilampi kertoo halunneensa elämässään tulla tunnustetuksi näyttelijänä ja laulajana, mutta tekemiensä tv-töiden takia häntä alettiin pitämään yhä enemmän juontajana. Se repi hänen itsetuntoaan.

– Koska en riittänyt itselleni, kaipasin tunnustusta muilta. Kompastelin ajattelemaan, että sain sitä vain tekemällä enemmän.

Leppilampi teki vuosia kovasti töitä. Vuonna 2019 hän muistelee kehuskelleensa sosiaalisessa mediassa, kuinka hän olisi tehnyt Suomen ennätyksen kuvaamalla 18 päivässä 27 jaksoa viihdeohjelmaa, samalla kuvaten Liettuassa myös elokuvaa ja Suomessa kahta sarjaa.

Niiden lisäksi hänellä oli myös keikkoja ja yrityshankkeita.

– Se oli suoraan sanottuna järjetöntä, eikä sellainen tahti palvellut todellisuudessa ketään.

Hän odotti saavansa kehuja. Sen sijaan hän saikin kanavan johtajilta puhuttelun siitä, kuinka liiallinen työtahti oli alkanut vaikuttamaan hänen käyttäytymiseensä työpaikalla.

– Se herätti minut tajuamaan, ettei ketään kiinnosta mistä olen tulossa tai mitä olen siellä tehnyt, vaan vain ja ainoastaan sillä on merkitystä, mitä ja millainen mä olen siinä hetkessä.

Hän ymmärsi, ettei pelkkä kova suorittaminen ja asioista selviytyminen ole lopulta sitä, mikä on oikeasti elämässä arvokasta.

Mikko Leppilampi kertoo podcastissa lapsuudestaan ja kokemastaan riittämättömyyden tunteesta.

Podcastissa Leppilampi muistelee myös aikaansa Hollywoodissa. Hän muutti sinne silloisen vaimonsa ja tyttärensä kanssa ja tavoitteli kansainvälistä elokuvauraa.

Leppilampi pääsikin tapaamiseen yhden Los Angelesin suurimman manageritoimiston edustajien kanssa.

– Olinkin yhtäkkiä saman toimiston listoilla kuin monet maailman isoimmista leffatähdistä.

Leppilampi osallistui myös näyttelijäntyökursseille. Teatterikorkeakoulusta saamiensa oppien ja työkokemuksensa vuoksi hän pärjäsi kursseilla hyvin ja eteni myös erään arvostetun opettajan vain ammattilaisille tarkoitettuun ryhmään.

Kahdentoista näyttelijän joukossa oli myös Hollywood-tähti Ben Stiller. Hän halusi kurssin avulla voittaa Oscar-palkinnon.

Mikko Leppilampi juonsi monen vuoden ajan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa.

Leppilampi on kertonut vuonna 2021 Me Naisten haastattelussa, että muutto Hollywoodiin oli hänen uransa tiukin paikka.

– Lopulta oltiin tilanteessa, jossa perhe oli jo palannut Suomeen, kämppä ja auto vuokrattu eteenpäin ja punkkasin kaverin sohvalla Venice Beachilla. Oli vain kohdattava tosiasiat, hän on sanonut lehdelle.

Veljensä avulla Leppilampi sai ostettua lentoliput takaisin Suomeen. Sittemmin hän on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja juontanut muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa.

Source Link is.fi