Banner Before Header

Äidin ja lapsen epäillään joutuneen murhatuiksi Porvoossa, isä löytyi kuolleena Helsingistä – aamun kuolon­kolari osana tutkintaa

Poliisi löysi Porvoossa sijaitsevasta yksityisasunnosta naisen ja alle kouluikäisen lapsen kuolleina varhain torstaina aamulla.

Lapsen ja naisen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo keskusrikospoliisista kertoo Ilta-Sanomille, että ruumiit löytyivät Itä-Uudenmaan poliisin saaman tehtävän yhteydessä.

Tutkinnan tuoreuteen vedoten hän kieltäytyy kommentoimasta tapauksen yksityiskohtia kuten sitä, millaisten seikkojen perusteella poliisi oli hälytetty paikalle asunnolle.

Poliisin mukaan myös perheen isä löydettiin menehtyneenä Helsingistä. Tutkinnanjohtaja ei kommentoi, mikä on isän rooli henkirikostutkinnassa tai sitä, onko kyseessä perhesurmaepäily.

Aarnisalo vahvistaa kuitenkin, että Helsingissä torstaina aamulla tapahtunut kuolonkolari kytkeytyy osaksi henkirikostutkintakokonaisuutta.

Henkilöautoa ajanut mies kuoli auton ja rekan yhteentörmäyksessä Kyläsaarenkadulla lähellä Vanhankaupunginlahtea hieman ennen aamukahdeksaa. Aarniosalo ei toistaiseksi vahvista törmäyksessä menehtyneen miehen henkilöllisyyttä eli sitä, oliko kyseessä perheen isä.

Poliisi pitää toistaiseksi omana tietonaan myös sen, asuivatko isä, äiti ja lapsi samassa asunnossa.

– En ota mitään kantaa rikosepäilyihin vielä. Teemme myös poissulkevaa tutkintaa. Tekninen tutkinta tekee nyt omaa työtään, ja huomenna olemme toivottavasti huomattavasti viisaampia, Aarnisalo sanoo.

Tapausta tutkitaan kahtena murhana erityisen raa’an tai julman tekotavan takia.

Aarnisalon mukaan tutkinnassa ei toistaiseksi ole ilmennyt muita rikosepäilyjä henkirikosten lisäksi.

Keskusrikospoliisi tutkii tapausta Itä-Uudenmaan poliisin kanssa.

Source Link is.fi