Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_450c435ca7ddd571a65736de550d028d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Asiakas jäi päästään kiinni ravintolan portaikkoon – Uutisalue

Asiakas jäi päästään kiinni ravintolan portaikkoon

Pelastuslaitoksen apua tarvittiin torstaina Savonlinnassa irrottamaan olutravintolan portaikon kaiteiden pystypinnojen väliin päästään kiinni jäänyttä asiakasta.

Pelastuslaitos sai iltapäivällä hälytyksen paikalliseen olutravintolaan tehtävänimikkeellä ihmisen pelastaminen puristuksesta.

Iltapäiväoluelle ravintolaan pistäytynyt iäkkäämpi mies oli kompastunut portaikossa sillä seurauksella, että hänen päänsä oli mennyt portaikon pystypinnojen väliin, eikä hän päässyt pälkähästä omin eikä ravintolaväen avuin.

Pelastuslaitokselta apuun kiirehti kaksi ambulanssia ja paloauto. Paikalle kiirehti myös poliisipartio. Pelastajat päästivät epäonnisen asiakkaan pinteestä levittämällä kaiteen pystypinnoja hydraulisella työkalulla. Samanlaista levitintä käytetään autokolareissa loukkaantuneiden uhrien irrottamiseen.

Päivystävän palomestarin mukaan tapausta ei loppujen lopuksi kirjattu pelastustehtäväksi, vaan pikemminkin kyse oli ihmisen auttamisesta. Sen jälkeen pelastuslaitokselle ei hänen mukaansa jäänyt tehtäväksi jatkotoimenpiteitä.

Pelastuslaitosta tarvitaan aika ajoin avustamaan muun muassa kissoja puista ja lehmiä lietelantauurnista, mutta ravintolaan päästään kiinni jääneen asiakkaan avustustehtävä oli tähän mennessä ainutkertainen Savonlinnassa.

Source Link is.fi