Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0f9df8b4a31cc1bd75a38c3b774a39cc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mies raiskattiin törkeästi hotellissa Tampereella – Uutisalue

Mies raiskattiin törkeästi hotellissa Tampereella

Parikymppiset miehet eivät tunteneet uhriaan entuudestaan. Järkyttävät tapahtumat hotellihuoneessa kestivät yli kaksi tuntia.

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut kaksi parikymppistä miestä vankeuteen törkeästä raiskauksesta ja useista muista rikoksista, joihin he syyllistyivät Tampereella tammikuun puolivälissä.

21-vuotias Niclas Juhani Paldán tuomittiin törkeästä raiskauksesta, törkeästä ryöstöstä, törkeästä vapaudenriistosta, seksuaalisen kuvan luvattomasta levittämisestä ja huumausainerikoksesta 3 vuoden 4 kuukauden vankeuteen.

Ahmed Mustafa Yasin, 22, tuomittiin törkeästä raiskauksesta, vapaudenriistosta, seksuaalisen kuvan luvattomasta levittämisestä ja salakatselusta 3 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen.

Järkyttävien tekojen uhriksi joutui kaksikolle entuudestaan tuntematon kolmas mies, jonka he olivat tavanneet kaupungin keskustassa Hämeenkadulla. Kello kävi neljää lauantaisena aamuyönä, kun miehet houkuttelivat uhrin hotellihuoneeseensa.

Uhri luuli, että hän saisi ostettua miehiltä päihteitä.

Sadistinen väkivalta alkoi pian, kun kolmikko pääsi hotellihuoneeseen. Tuomiosta ilmenee, että nuorempi mies oli lyönyt uhria kasvoihin niin lujaa, että uhri kertoi lähes menettäneen tajuntansa.

Miehet olivat vetäneet uhrin housut alas, laittaneet hänen suuhunsa ja alapäähänsä pesusaippuaa ja pakottaneet hänet erilaisiin sukupuoliyhteyksiin.

Vanhempi mies oli kuvannut osan teoista puhelimellaan ja kehottanut rikoskumppaniaan jatkamaan raiskausta sanomalla ”lisää, lisää, lisää”.

Myöhemmin mies oli lähettänyt tallenteet eteenpäin rikoskumppanilleen, joka puolestaan oli jakanut ne eteenpäin muutamalle muulle henkilölle.

Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi miesten syyllistyneen törkeään raiskaukseen. Kuva: Terho Vuorinen

Nuorempi mies tuomittiin törkeästä ryöstöstä, sillä hän oli vienyt uhrilta kaulakorun ja pakottanut hänet tekemään noin parin sadan euron edestä tilisiirtoja omalle tililleen.

Uhrin mukaan mies oli myös pakottanut uhrin näyttämään läheistensä profiileja Facebookista ja uhannut heitä raiskauksella, jos ulkopuoliset saisivat vihiä hotellihuoneen tapahtumista.

Tapahtumat hotellissa kestivät noin 2,5 tuntia. Uhrin mukaan hänet päästettiin pois vasta, kun hän oli näyttänyt raiskaajille työvuorolistansa ja osoittanut, että hänen on päästävä työvuoroonsa.

Raiskaajat ja uhri poistuivat huoneesta hieman ennen aamuseitsemää.

Asiassa kuultiin yhtä todistajaa, uhrin ystävää. Hän kertoi uhrin olleen seuraavana päivänä ”murrettu, shokissa ja pelänneen”. Todistajan mukaan uhri ei alkuun halunnut kertoa tapahtumista viranomaisille, koska hän pelkäsi tekijöitä.

Vankeusrangaistuksen lisäksi Paldan ja Yasin määrättiin yhteensä yli 18 500 euron korvauksiin uhrille aiheutetusta kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta. He joutuvat maksamaan summan pääosin yhteisvastuullisesti.

Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä siitä voi valittaa hovioikeuteen.

Törkeästä raiskauksesta tuomituilla on myös aiempaa väkivaltarikostaustaa. IS uutisoi helmikuussa 2022 Paldanin saamasta tuomiosta.

Mies tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä, huumausaineen käyttörikoksesta ja vahingonteosta kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Hän hakkasi yhdessä toisen rikoskumppanin kanssa miehen skeittiparkissa Salossa. Teossa käytettiin veistä ja teleskooppipatukkaa.

Source Link is.fi