Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ff30bf41b46230487dbdf61fc6483554, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pankkiautomaatti yritettiin varastaa Närpiössä Euran Daltonien hengessä – Uutisalue

Pankkiautomaatti yritettiin varastaa Närpiössä Euran Daltonien hengessä

Närpiön Lidlin seinästä revittiin irti pankkiautomaatti maanantaiyönä noin kello 3.30. Teossa käytettiin valkoista Nissan Kubistar -pakettiautoa, jonka rekisteritunnus on BXY-708. Auto oli varastettu viikonloppuna Kortesjärveltä.

Poliisi tutkii tapausta törkeän varkauden yrityksenä. Yle Pohjanmaan mukaan tekijät onnistuivat raahaamaan automaattia hetken aikaa, mutta jättivät sen Lidlin pihaan. Tekijät eivät saaneet rahaa.

Vihjeitä ja havaintoja ajoneuvoista ja henkilöistä, jotka liikkuivat tapahtumapaikalla aamuyöllä, voi lähettää poliisille osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Viime kesänä Kaakkois-Suomen ja Hämeen poliisilaitokset tutkivat tapauksia, joissa maksuautomaatteja revittiin irti tankkauspisteiltä. Maksuautomaatteja varastettiin tai yritettiin varastaa Tervakoskella, Virojoella, Luumäellä ja Miehikkälässä.

Source Link is.fi